Co na podjazd?

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17 18 19  ▸  ▸▸

29 kwietnia 2016, 15:41

Zgadzam sie: good 0 bad

ja na podjeździe mam dobrej jakości kostkę brukową, zamówiłem ją w http://gryf-kostka.pl/ oni zajęli się też montażem, bardzo fajna współpraca

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 maja 2016, 15:14

Jak dla mnie to najlepsza jest kostka granitowa. Na pewno jest trwalsza niż betonowa, ale i cena inna. My mamy dość stromy podjazd i lepiej sprawdziła sie granitowa od http://www.kostka-ditrich.pl/ Ta sama firma ją układała, sprawnie i szybko zrobili.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 maja 2016, 14:50

Na podjazd fajna będzie równiez EKO 2 super rozwiązanie, a trójkątne wcięcie jednego z narożników umożliwia różnorodne łączenie elementów. Do tego zostają małe prostokąciki na trawką. Bez dwóch zdań trzeba to sprawdzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2016, 16:49

Lekko zmieniając temat a jakie tomek polecisz do ogrodu kamienie dekoracyjne? wybór w pozbruku jest dość szeroki i cięzko mi sie zdecydować.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2016, 02:19

Możesz też zastanowić się nad wyborem kruszywa naturalnego, ktore odpowiednio wykorzystane da moim zdaniem zdecydowanie lepszy efekt i będzie spełniało te same funkcje. Ja mam podjazd wyłożony kruszywem naturalnym od www.ekoprod.pl i zdecydowanie polecam takie rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 czerwca 2016, 20:40

No nie powiedziałbym, że da taki sam efekt jak pięknie przygotowana kostka. Wystarczy spojrzeć na Bruk Rustica Epoka i potem na wysypane kruszywa, które pod ciężarem samochodu i tak będą powodowały, że pozostają puste miejsca.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2016, 13:29

Moim zdaniem jeżeli chcesz mieć równy teren i coś solidnego na lata,to kostka brukowa sprawdzi się tutaj zdecydowanie najlepiej,wiec przemyśl tą opcję,łączne z kosztami położenia takiej kostki.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2016, 22:19

Oczywiście dlatego warto przede wszystkim brać pod uwagę kostkę. Jest wiele pięknych i trwałych modeli m.in w samym pozbruk możesz ich znaleźć kilkanaście :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2016, 03:54

Ja nie jestem zwolennikiem kostki brukowej, u mnie zawsze na podjazd wysypywało się kruszywo naturalne, ugniatało je i dzięki temu uzyskiwało się dobrej jakości stabilne podłoże, które bez problemu utrzymywało samochód. Kruszywo natrualne bardzo łatwo dostać - ja zawsze wybierałem takie prosto od producenta - www.ekoprod.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2016, 13:54

No na pewno nie jest tak stabilne jak kostka. Dodatkowo efekt wizualny znacząco przemawia właśnie za wykorzystaniem kostki. Dla mnie topową jest Bruk Rustica Epoka i Bruk Poznański idealne na takie wykorzystanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17 18 19  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Gabiony do ogrodu Liczba postów: 694 Grupa: Ogrodzenia... Jak dla mnie Gabion odpada, jeżeli już chcesz mieć wysokiej jakości ogrodzenie które będzie w stanie zapewnić pełna prywatność oraz bezpieczeństwo to zajrzyj do...
  • kostka i specyfikacje Liczba postów: 613 Grupa: Ogrodzenia... Dopowiadając jeszcze w temacie ja postawiłbym na piękne kostki brukowe np. Wenecja, Bruk Poznański bądź Bruk Epoka Rustica. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów!
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4088 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31222 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Kostka Liczba postów: 523 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli będziesz szukał dobrej jakości kostek brukowych to polecam zwrócić uwagę na rozwiązania proponowane przez Pozbruk jak m.in model Wenecja, Lido, bądź Plaz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 598

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >