Co na podjazd?

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

30 czerwca 2016, 11:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mam kostkę brukową visio. Zdecydowałem się na nią głównie ze zględu na wygląd, który moim zdaniem jest nieziemski wprost. Taka kostka pasuje praktycznie do wszystkiego: do zieleni, do elewacji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lipca 2016, 13:59

No nie jest to coś specjalnego jednak. Porównując ją m.in do kostki Nostalit 8, czy Bruk Rustica Pozbruk no trochę wykończenia jej brakuje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2016, 14:11

Wszystko zależy od budżetu,bo na podjazd można dać zarówno droższą i trwałą,elegancką kostke jak i zwykły żwirek,więc najpierw obliczmy koszty w szczegółach i dopiero wówczas podejmijmy decyzje.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2016, 20:27

Tegula fajnie wyglada. Jest trwała, ma gładką powierzchnie co ułatwia chodzenie, jazdę i co ważne utrzymanie czystości.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2016, 21:06

Użytkownik Gość: Mundek1 napisał: Tegula fajnie wyglada. Jest trwała, ma gładką
powierzchnie co ułatwia chodzenie, jazdę i co ważne
utrzymanie czystości.
Użytkownik Gość: Mundek1 napisał: Tegula fajnie wyglada. Jest trwała, ma gładką
powierzchnie co ułatwia chodzenie, jazdę i co ważne
utrzymanie czystości.

Kostka ok, praktycznie zastosowana. Jednak jak patrzę na wygląd to do bardziej nowoczesnego domu idealnie pasuje visio, ma bardziej nowoczesny design, ale to oczywiście moja prywatna opinia.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lipca 2016, 21:15

Myślę, że fajna kostka brukowa po prostu załatwi temat, tu macie przykład, jakie są fajne realizacje: http://brukarstwoarkadia.pl/galeria/ bardzo mi się podobają. Na podjazd można użyć standardowej kostki o grubości 6cm, spokojnie wystarczy.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2016, 12:49

Zgadzam się 6-8 cm powinno wystarczyć. W takich grubościach występuje Nostalit 8 Pozbruk, także można podrasować dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2016, 09:50

Zdecydowanie polecam kamień naturalny. My mamy taki i bardzo sobie chwalimy.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2016, 12:45

Warto też na przykład dać między kostkę czy kamienie dekoracyjną fugę: http://cemix.com.pl/fugi-cementowe-wysokowytr zymale/ bardzo ładnie to wygląda, zapewnia też stabilność całej przestrzeni, zwłaszcza jeśli podjazd jest mocno użytkowany.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2016, 12:57

Kamień naturalny na podjazd to naprawdę bardzo fajny pomysł i również polecam,ewentualnie zwykłą kostka brukowa,też słynie ze swojej wysokiej jakości i solidności.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31212 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10784 Grupa: Ogrodzenia... Odkryj szeroką gamę drewnianych listew oferowanych przez https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Ich produkty są idealne do tworzenia pięknych i trw...
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4085 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Ogrodzenie ogrodka? Liczba postów: 402 Grupa: Ogrodzenia... No to może jakiś piękny mur Amsterdam bądź ogrodzenie Karo które też pozwoli Ci się fajnie odciąć od natrętnych sąsiadów którzy też lubią zaglądać na czyjeś pod...
  • Projektowanie i wstępna wycena ogrodzenia Liczba postów: 135 Grupa: Ogrodzenia... Może sprawdzic jeszcze ogrodzenia od Pozbruk, znajdziesz u nich dość duży wybor modeli oraz sporo inspiracji jeżeli chodzi o ogrodzenia.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 319

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >