Co na podjazd?

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

15 kwietnia 2014, 12:16

Zgadzam sie: good 0 bad

a ty masz pozbruka u siebie? jaki model?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2014, 20:49

Ja nie mam ale u rodziców jest położona linea :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 kwietnia 2014, 17:21

i jak to sie sprawuje? i jak wygląda w rzeczywistości ?

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2014, 17:28

na podjazd to zdecydowanie granit, a jak już mowa o pozbruku, to mi się podoba granit nova

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2014, 19:38

no wygląda super u rodziców... a granit musi się podobać ja osobiście wolę linee :P

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 czerwca 2014, 21:29

granit, ekskluzywny materiał na podjazd :D ale odwdziecza sie trwałością

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2014, 20:57

Widziałam granit przed pewnym pałacem... wygląda dobrze ale elementy czasami robią psikusy i wypadają ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 czerwca 2014, 15:06

u mnie na podjeździe jest żółty granit i bardzo fajnie wygląda tu mają różne kolory http://www.phu-leszczynski.pl/galeria.html ale mi pod dom pasował akurat żółty

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2014, 09:40

Potwierdzam, granit jest bardzo dobrym materiałem, ale wiecie co, trzeba pamiętać też nomen omen o dobrym pisaku przy wypełnianiu szczelin takim jak np. ten http://suszarniapiasku.pl/oferta/, bo powiem Wam, że dobrą kostkę kupiłem, a ile się namęczyłem z tym od innego producenta to moje...okazuje się, ze czort tkwi w szczegółach o których człowiek często zapomina albo nieprzywiązuje wagi

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2014, 16:03

Użytkownik Gość: Ninkaaa napisał: Potwierdzam, granit jest bardzo dobrym materiałem, ale
wiecie co, trzeba pamiętać też nomen omen o dobrym pisaku
przy wypełnianiu szczelin takim jak np. ten http://suszarniapiasku.pl/oferta/, bo
powiem Wam, że dobrą kostkę kupiłem, a ile się
namęczyłem z tym od innego producenta to moje...okazuje
się, ze czort tkwi w szczegółach o których człowiek
często zapomina albo nieprzywiązuje wagi

masz rację - odpowiednie wypełnienie to bardzo ważna rzecz - szczególnie przy granicie właśnie. no i lepiej taki granit wygląda wypełniony piaskiem, niż zafugowany

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kostka Liczba postów: 523 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli będziesz szukał dobrej jakości kostek brukowych to polecam zwrócić uwagę na rozwiązania proponowane przez Pozbruk jak m.in model Wenecja, Lido, bądź Plaz...
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4087 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Plamy na kostce brukowej Liczba postów: 425 Grupa: Ogrodzenia... Być może jakieś grzyby lub rośliny zaczynają wyrastać. Warto w takim przypadku bardzo dokładnie wyczyścić kostkę, przede wszystkim na jej łączeniach.
  • Ogrodzenie działki Liczba postów: 502 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości ogrodzenia to myślę, że warto pójść w stronę propozycji od Pozbruk które zapewniają wysoką jakość wykonania, estetykę i peł...
  • Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31221 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19444 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 124

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >