W miejscach pracy z wysokim ryzykiem upadków z wysokości, znaki ostrzegawcze powinny być umieszczane w miejscach łatwo widocznych zarówno dla pracowników na ziemi, jak i dla tych pracujących na wyższych poziomach. Przykłady skutecznych rozmieszczeń znaków można znaleźć na stronie https://grudziadz365.pl/pl/644_artykuly-spons orowane/89216_gdzie-umiescic-znaki-ostrzegawcze-w-zakladach- pracy.html które podkreślają jak ważne jest, aby ostrzeżenia były widoczne z każdego poziomu.
Co nie jest samowolą?
Ostatnio na forum
- Zakończenie budowy a dwa budynki na jednym pozwole... Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert pra... Witam, Pozwolenie na budowę, obejmuje całość zamierzenia budowlanego, a więc w Pana przypadku budynek mieszkalny jednorodzinny oraz budynek gospodarczy. Uzyska...
- Droga dojazdowa Liczba postów: 5 Grupa: Ekspert pra... Drogi tymczasowe to niezastąpione rozwiązanie na placach budowy i podczas organizacji eventów. Dzięki nim zyskujesz stabilne podłoże i łatwy dostęp do dowolnego...
- Usytuowanie kontenera handlowego przy granicy dzia... Liczba postów: 12 Grupa: Ekspert pra... Użytkownik wojtekmiszcz2 napisał: Borykam się z następującą sytuacją: Mam swoją działkę o powierzchni 8,5 ara. Na tejże działce zaprojektowane mam pawilon usłu...
- parking Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert pra... Witam, mam pytanie dotyczące miejsca parkingowego. W umowie przedwstępnej spisanej aktem notarialnym, mam zagwarantowane 2 miejsca parkingowe w cenie lokalu. Je...
- Garaż blaszany- tymczasowy obiekt na potrzeby budo... Liczba postów: 12 Grupa: Ekspert pra... Jeśli interesują Cię solidne i tanie garaże blaszane, które ochronią Twój samochód oraz narzędzia. To sprawdź ofertę producenta garaży blaszanych na stronie Sta...