offline Marchewa inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Renia29 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Jacek90 majster
|
Widziałem ich realizacje na stronie i jedną budowę. Całkiem fajnie to wyglądało. Z tego co wiem, To budują z lokalnych materiałów (a więc można powiedzieć, że ekologicznie), drewno sezonowane i dodatkowo suszone mechanicznie. Oczywiście strugane z 4 stron. Z tego co widziałem, to wszystko było zrobione dobrze, bez jakiś dziwnych rozwiązań. Właściciele domu który budowali już w nim mieszkają i nigdy nie słyszałem od nich złego słowa o domu. Raczej bym powiedział, że są zadowoleni z takiego domu. Jak chcesz, to mogę podpytać jak im się układała współpraca z nimi. |
| |
|
Jacek90 jak możesz to podpytaj byłaby to duża podpowiedź. Moim zdaniem bardzo wartościowe są opinie ludzi, którzy mieli z daną firmą styczność. Ostatnio dowiedziałam się, że mają oni dom modelowy niedaleko Mrągowa i zamierzam się wybrać go zobaczyć. A może wiecie ile w praktyce trwa budowa takiego domu? |
| |
|
Dom modelowy obejrzany. Wywarł na nas spore wrażenie swą prostotą i piękną konstrukcją. Przedstawiciel firmy oprowadzający nas po nim posiadał ogromna wiedzę i udzielił nam odpowiedzi na wiele naszych pytań. Okazało się, że nie musimy korzystać z gotowych projektów, które pokazują na swej stronie lecz możemy mieć wykonany indywidualny przez biuro z który współpracują. Takie rozwiązanie bardzo na odpowiada gdyż wówczas będziemy mieć pewność, że otrzymamy dom skrojony dla naszych potrzeb. Chyba czas załatwiać formalności:) |
| |
Reklamy Google | |
offline Jacek90 majster
|
|
| |
offline krzyszalew praktykant
|
W komentarzach powyżej widzę jedynie marketingowy bełkot pisany na zamówienie. Radzę zapoznać się z kilkoma prawdziwymi opiniami na temat firmy Pana Dariusza Gulińskiego: http://budujzdrewna.pl/forum/viewtopic.php?t= 8705 |
Ten post był edytowany przez krzyszalew dnia: 7 maja 2019, 18:39 | |
| |
offline Jacek90 majster
|
|
| |
offline krzyszalew praktykant
|
hmmm... Zaryzykuję twierdzenie, że tutejszy użytkownik
Jacek90 oraz użytkownik gkeb z forum muratora to jedna i ta
sama osoba ;) Zadziwiające podobieństwo stylów,
podobieństwo sposobu obrony firmy Pana Gulińskiego, jak
również nadzwyczajna zbieżność dat i godzin w
publikacji postów ;) |
| |
Gość: Joannahhhhhh praktykant |
Stanowczo odradzam współpracę z Panem Gulińskim. Budowa prowadzona fatalnie, wykonanie również. Budynek stał wiele miesięcy niszczony przez warunki atmosferyczne ponieważ nie mogliśmy się doprosić, aby ktoś przyjechał na budowe. Jął już zjawiła się ekipa okazywało się, ze nie znają się absolutnie na swoim fachu- błędy na każdym kroku. Lista poprawek tylko rosnie a Pan Darek w ten sam sposób oszukał już wielu inwestorów. Pobiera pieniądze i znika. |
|
Co sadzicie o Natur Eko Dom?
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
- Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
- atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
- Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...