Co sądzicie o Self Storage?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

2 marca 2020, 14:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja jestem na tak,Less Mess Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 marca 2020, 15:18

Ja też polecam Less Mess, na miejscu maja wszystkie rzeczy do przeprowadzki:kartony,taśmy,folie itp.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 kwietnia 2020, 14:02

self storage to super ułatwienie, sprawdza się w wielu sytuacjach. remont, przeprowadzka czy brak komórki lokatorskiej. ja korzystałam z less mess storage na czas remontu i wszystko było na najwyższym poziomie: obsługa, cena, zabezpieczenia, warunki przechowywania.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2020, 16:57

Hej, wszyscy piszą o Less Mess, a przecież obecnie jest ogromna ilość tego typu firm. Ja akurat mieszkam we Wrocławiu. Tutaj jest ich chyba z 5. Dość niedawno, musiałem skożystać właśnie z usług self storage bo przeprowadzałem się z jednego rejonu miasta na drugi. I najlepszą opcją którą udało mi się znaleźć był magazyn samoobsługowy na bielanach wrocławskich. Cena była stosunkowo niska, obsługa bardzo profesjonalna, pomogli nawet w transporcie większych mebli. Nie sprawdzałęm czy mają oddziały w innych miastach, ale dla mieszkańców Wrocławia, serdecznie ich polecam ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2020, 12:08

Dla swoich klientów firma Banan Self Storage przygotowała boksy w różnych wymiarach. Jeżeli szukasz magazynu do wynajęcia w Poznaniu, to na pewno ta oferta spełni twoje oczekiwania. Dobra lokalizacja, wiele opcji wynajęcia magazynu to na pewno duży plus tej oferty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2020, 16:14

Ja również korzystałem z Less Mess i polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2020, 18:00

jak wynajmować magazyny to tylko w less mess storage bez problemu mozna wszelkie formalnoścvi załatwić nie ruszając się z domu super

Zgłoś | Cytuj | Link

12 maja 2020, 08:02

Ja osobiście polecam skontaktować jak ktoś potrzebowałaby przechować rzeczy w okolicach Wrocławia się z firma Mobile Kontenery https://magazyny.mobilnekontenery.pl/, która oferuję magazyny do wynajęcia oraz różnego rodzaju kontenery budowlane, biurowe, sanitarne i socjalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2020, 09:20

Ja właśnie szukam powierzchnie magazynowe w Poznaniu na wynajem, może nawet niedaleko Poznania, gdzieś w okolicach. Szykuje mi się przenoszenie biura i chciałbym gdzieś przechować wszystkie meble w bezpiecznym miejscu. Czy ktoś ma namiary na dobrą firmę? Byłbym wdzięczny.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2020, 16:11

Użytkownik OskarKub87 napisał: Ja właśnie szukam powierzchnie magazynowe w
Poznaniu
na wynajem, może nawet niedaleko Poznania,
gdzieś w okolicach. Szykuje mi się przenoszenie biura i
chciałbym gdzieś przechować wszystkie meble w bezpiecznym
miejscu. Czy ktoś ma namiary na dobrą firmę? Byłbym
wdzięczny.

Ja korzystam z Less Mess W Warszawie i polecam, z tego co wiem w Poznaniu również mają swój oddział.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaka karma dla szczeniąt jest najlepsza? Liczba postów: 64 Grupa: Trudne tema... Po długim szukaniu odpowiedniego jedzenia dla mojego pupila trafiłam na karmy Specific i już nie zmieniam. Dobre ceny, czyste składy tutaj są dostępne https://o...
  • nauka Liczba postów: 111 Grupa: Trudne tema... W co według Was obecnie warto inwestować i dlaczego? Przeglądałem różne portale informacyjne i natrafiłem na bardzo interesujący artykuł na temat ranking poleca...
  • poprawne zarządzanie magazynem Liczba postów: 14 Grupa: Trudne tema... Jeśli chodzi o optymalizację funkcjonowania hali magazynowej, to na pewno kluczowe będą takie czynniki jak: organizacja przestrzeni, wydajność procesów logistyc...
  • Księgowość w firmie - samemu, czy przez biuro rach... Liczba postów: 125 Grupa: Trudne tema... Planuję założyć własną firmę w Danii, ale nie jestem pewien, od czego zacząć i jakie formalności muszę spełnić. Natrafiłem na firmę https://doradzamy.dk/, która...
  • Potrzebny adwokat Liczba postów: 432 Grupa: Trudne tema... Ja nie ufam takim właśnie często polecanym adwokatom, skoro potrzebują reklamy wcale nie są dobrymi fachowcami. Specjalista nie będzie potrezbował takich reklam...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 295

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >