Stron: 7 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
Gość: MichalinaZ praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Patti praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: marta9117 praktykant |
self storage to super ułatwienie, sprawdza się w wielu sytuacjach. remont, przeprowadzka czy brak komórki lokatorskiej. ja korzystałam z less mess storage na czas remontu i wszystko było na najwyższym poziomie: obsługa, cena, zabezpieczenia, warunki przechowywania. |
| |
Gość: RuceK praktykant |
Hej, wszyscy piszą o Less Mess, a przecież obecnie jest ogromna ilość tego typu firm. Ja akurat mieszkam we Wrocławiu. Tutaj jest ich chyba z 5. Dość niedawno, musiałem skożystać właśnie z usług self storage bo przeprowadzałem się z jednego rejonu miasta na drugi. I najlepszą opcją którą udało mi się znaleźć był magazyn samoobsługowy na bielanach wrocławskich. Cena była stosunkowo niska, obsługa bardzo profesjonalna, pomogli nawet w transporcie większych mebli. Nie sprawdzałęm czy mają oddziały w innych miastach, ale dla mieszkańców Wrocławia, serdecznie ich polecam ;) |
| |
Gość: mateuszpo praktykant |
Dla swoich klientów firma Banan Self Storage przygotowała boksy w różnych wymiarach. Jeżeli szukasz magazynu do wynajęcia w Poznaniu, to na pewno ta oferta spełni twoje oczekiwania. Dobra lokalizacja, wiele opcji wynajęcia magazynu to na pewno duży plus tej oferty. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Karol887 praktykant |
|
| |
Gość: marta12 praktykant |
|
| |
offline Paweł1407 doświadczony
|
Ja osobiście polecam skontaktować jak ktoś potrzebowałaby przechować rzeczy w okolicach Wrocławia się z firma Mobile Kontenery https://magazyny.mobilnekontenery.pl/, która oferuję magazyny do wynajęcia oraz różnego rodzaju kontenery budowlane, biurowe, sanitarne i socjalne. |
| |
offline OskarKub87 praktykant
|
Ja właśnie szukam powierzchnie magazynowe w Poznaniu na wynajem, może nawet niedaleko Poznania, gdzieś w okolicach. Szykuje mi się przenoszenie biura i chciałbym gdzieś przechować wszystkie meble w bezpiecznym miejscu. Czy ktoś ma namiary na dobrą firmę? Byłbym wdzięczny. |
| |
Gość: Kamil Z praktykant |
|
|
Stron: 7 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸