Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
|
| |
offline loza doświadczony
|
Pomysł niezły, tylko trzeba odpowiednio taki brodzik
zabezpieczyć, żeby nie przeciekał, użyć specjalnej fugi
czy sylikonu, nawet sylikon chyba mógłby się lepiej
sprawdzić. Można też zamontować brodzik podłogowy, ale
coś takiego jednak będzie więcej kosztowało. |
| |
offline Radex moderator
|
brodziki podlogowe sa latwiejsze w utrzymaniu czystosci (akryl super sie myje) i jest pewnosc, ze nie bedzie przeciekac ... w przypadku plytek trzeba wszystko porzadnie uszczelnic, porobic odpowiednie spadki, uzyc wodoszczelnych fug itp ... jezeli lazienka ma wygladac nowoczesnie, to radzilbym brodzik podlogowy i szklana kabina |
| |
Reklamy Google | |
offline Dariusz_JM kierownik
|
|
| |
offline Radex moderator
|
narozniki plastikowe to przeszlosc ... obecnie wewnetrzne
narozniki wykonczone sa silikonem (plytka scienna lezy na
podlogowej), a zewnetrzne robi sie zacinajac plytki na
45st. |
| |
offline Dariusz_JM kierownik
|
Tak mnie bardzo korci, że muszę o tym napisać, pomimo,
że to nie najlepsze miejsce. |
| |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
|
| |
offline Filip.Ru kierownik
|
|
|
Co sądzicie o brodziku z kafelek?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 519 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 337 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...
- Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 636 Grupa: Technologie... Co do wyboru dobrej jakości narzędzi ręcznych i elektronarzędzi to na pewno warto również zapoznać się z ofertą hurtowni Chle-Mar gdzie będziecie mogli wszystko...