![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Vaan praktykant
![]() |
Tak szczerze meble kuchenne z ikea nie sa zle ale osobiście wole wykonane przez producenta mebli na specjalne zmówienie. przynajmiej wiem i widze,że są dopasowane do pomieszczenia i co najważniejsze nie zobacze tych samych mebli u znajomych tak jak w czasach PRL'u |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Mariusz32 praktykant |
|
| |
offline ![]() akirek praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() budi praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Jan Fachowy fachowiec
![]() |
Witam, |
| |
offline ![]() kolibenek doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: Robert134 praktykant |
A mi ten hipermarket kojarzy sie z tanimi meblami,które ze tak powiem nie zawsze długo wytrzymuja. Osobiscie wole kupić w renomowanym sklepi estacjonarnym lub zaufanym internetowym. wybór tez jest duzy i mam gwarancje solidnosci. Co do gerlico.com.pl to miałem okazje u nicjh brac i było okej. |
| |
![]() Gość: vidoc praktykant |
Ostrzegam wszystkich przed firma sprzedającą meble Abra -
w sklepie |
| |
![]() Gość: janek567 praktykant |
|
|
Co sądzicie o meblach kuchennych z Ikea?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Przeprowadzka Liczba postów: 119 Grupa: Porady i op... Szukam sprawdzonej firmy do przeprowadzki z Niemiec do Polski. Znalazłam firmę TDU https://www.przeprowadzki-poznan-24.pl/, która według strony internetowej org...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 410 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...
- Zakupy przez internet Liczba postów: 525 Grupa: Porady i op... Jeśli szukacie sklepu który posiada bardzo szeroki asortyment produktów do domu od narzędzi przez meble, urządzenia i wiele więcej to zajrzyjcie do https://www...
- aranżacja wnętrz jaka firma ?? Liczba postów: 118 Grupa: Porady i op... Interesują mnie półki pokojowe i meblościanki. Czy znacie sprawdzony sklep online z takim asortymentem? Do tej pory wyszukałam w Internecie sklep mebledobre. Wi...
- Ubezpieczenie Liczba postów: 227 Grupa: Porady i op... Decyzja o zakupie ubezpieczenia samochodu powinna być dobrze przemyślana i oparta na porównaniu różnych ofert dostępnych na rynku. Korzystanie z platform online...