Gość: kris praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
Najlepiej przejrzyj opinie użytkowników, np. na http://www.peryskop.pl |
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
Nie wiem co sądzić o tym co tu zostało napisane. |
| |
Gość: malina praktykant |
Moim zdaniem te wszystkie najdroższe firmy typu Bosch, lg,
electrolux. to jedno wielkie przereklamowanie marki. |
| |
Gość praktykant |
jak dla mnie to Candy to mistrz! mam pralkę i zmywarkę, naprawdę super myją. Zmywarka ma jakieś takie ustawienie, że ten wiatrak jest trochę wyżej albo nie wiem bo wszystko wchodzi byle jak i wychodzi czyste, raz nawet nie miałem kostek to prania i bez zmywałem i tez super. Nie wiem o co wam chodzi. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Siemowski praktykant |
|
| |
Gość: Filon praktykant |
Dokładnie, ja miałem pralkę bodajże Whirpool i masakra! nie działała mi chyba przez 2 mieś bo czekałem na serwis! nigdy w życiu więcej whirpoola. Teraz mam candy i jak coś tam się zepsuło to już następnego dnia miałem serwisanta, który wszystko naprawił, bez problemu |
| |
Gość: Mademłazel praktykant |
Jak każda firma która produkuję sprzęt agd cady ma plus
i jakieś minusy. |
| |
Gość: Anka praktykant |
Dokładnie każda firma jest inna. Candy jest w porządku. Wiem na przykład że bosche mjaą bardzo drogie części i serwis i w ogóle są bardzo drogie. Electroluxy mają spory wybór ale szybko sie psują. Indesid nawet nieźle piorą, no ale mieli kiedyś glośny jakiś problem chyba z wężami (pękały i zalewały mieszkanie) generalnie candy na plus |
| |
Gość: Znawca_tematu praktykant |
E tam Candy czy nie candy nie ma znaczenia. To jest przecież dobra firma taka jak wszystkie inne bosche czy nie bosche. Tylko candy do tego jest tańsze i jak ktoś już tu wspomniał ma dobry serwis w przeciwieństwie do boscha. I tyle, nie ma co się rozwodzić nad tym tematem/ |
|
Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy?
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 13 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...
- piekarrniki Liczba postów: 78 Grupa: Sprzęt AGD... Świetną ofertę wyposażenia do gastronomi znajdziecie w https://atom-market.pl/ To miejsce zostało stworzone z myślą o zapewnieniu klientom produktów wysokiej ja...
- Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 40 Grupa: Sprzęt AGD... Czy zwracacie uwagę na jakość produktów spożywczych, z których korzystacie w kuchni? Bardzo lubię spędzać wolny czas w mojej kuchni i gotować, zwłaszcza dla naj...
- Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...
- Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 3 Grupa: Sprzęt AGD... Zastanów się jaka moc grzewcza jest Ci potrzebna: Wydajność cieplna: Im wyższa moc (wyrażona w kW), tym szybciej taboret będzie w stanie podgrzewać potrawy. W l...