Pracowałam kiedyś przez jakiś czas na promocji pralek w saturnie i akurat candy miało największe wzięcie, głównie ze względu na markę i ceny przystępne. Bosche stały zakurzone i stare modele więc jak coś już wypatrzycie to zobaczcie na rok produkcji bo w tym saturnie zwróciłam na to uwagę
Gość: Martunia praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Karrot doświadczony
|
A jak "nowa" powinna być pralka? W sensie jak ile stoi w magazynie, to już nie kupować? A co jeśli się kupuje w sklepie internetowym? Ja zamawiam sprzęt na 1komp.pl, bo jest taniej i mają ogromny wybór, poza tym nie chce mi się jeździć za tym. Zastanawiam się właśnie nad kupnem zmywarki Candy, widzę że ten sprzęt ma dobre opinie. |
| |
Reklamy Google | |
offline żonkil doświadczony
|
Kurcze mnie jest ciężko powiedzieć coś na temat firmy
candy, bo przyznam się szczerze nie miałam z tą firmą
większego, bliższego kontaktu... |
| |
Gość: Kasper praktykant |
Ja mam same dobre skojarzenia z ta firmą. |
| |
Gość: Starowicz praktykant |
no tak bo candy to już w pewexach były więc znają się na rzeczy sporo już na rynku są więc wydaje mi się że to dobra oznaka, a też nie ma żadnych info ze się nie podoba coś w nich, a niedawno się dowiedziałem, że robią też inne rzeczy :) nie tylko pralki można próbować bo juz zostały wypróbowane od dawna |
| |
Reklamy Google | |
Gość: k0s1 praktykant |
mi dzisiaj wybuchała szyba w piekarniku Candy. tez mam niby 4 szyby i ta zewnetrzna poszla w mak. dobrze ze nikogo nie bylo w kuchni bo niewiadomo jak by sie to skonczylo. piekarnik ma 2.5 roku. rano wlaczylem go na chwile zeby podgrzac pieczywo po dwoch godzinach wybuchl. 3 meisiace temu pekla mi szyba wewnetrzna w mikrofali Candy. nie kupujcie tego gowna. |
| |
Gość: Piszek praktykant |
|
| |
Gość: krzysztof222 praktykant |
Tragedia....Kupiliśmy z żoną zmywarke CANDY poprostu porażaka, producent zakłada że ma ona 52db głośności pracy, CHODZI JAK TRAKTOR po pomiarze na własną ręke ma 57db wezwaliśmy serwis namierzyli 56db i nic stwierdzili że jest OK po czym powiedzieli żeby sobie kupić filc i powciskać w zakamarki!!!!!!!!! Po czym zwruciliśmy się do sklepu w którym ją zakupiliśmy, ten sklep przysłał nam kolejnego NIEPRZYJEMNEGO ZAROZUMIALCA z serwisu on namierzył 60db i stwierdził że zmywarka nie może stać jako ostatnia w meblach !!!!! Słyszeliście kiedykolwiek takie bzdury!!! |
| |
Gość: Joanna kawalec praktykant |
|
| |
Gość: Martyncia praktykant |
|
|