offline Wiesiek66 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline Specjalista030 doświadczony
|
Gabiony to nic innego jak metalowe kosze wypełnione
kamieniami. Zwykle robi się z nich ogrodzenia, ale coraz
częściej też murki, ozdobne donice, a nawet meble
ogrodowe. Teraz jest moda właśnie na takie gabiony.
Popatrz sobie jak to wygląda: |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
A wiesz co to tak naprawdę zależy od gustu, budżetu oraz oczekiwań. W moim przypadku wybór padł na mur samonośny Amsterdam Gardeo, jeżeli ich nie widziałeś to zdecydowanie polecam bo zaskakuje wysoką jakością wykonania i wyjątkowym designem (a znajdziesz takie i podobne opcje bezpośrednio na stronie producenta czyli Pozbruk). |
| |
Reklamy Google | |
offline Marcell fachowiec
|
|
| |
offline Samoth majster
|
U nas w ogrodzie jest murek z kamienia murowego płytowego, kamień ten ma postać płytek o nieregularnym kształcie. Kupiliśmy go w rozsądnej cenie w kopalni w Jenkowie https://www.kopalnia-jenkow.pl/kamien-murowy- 117.htm Kamień bardzo fajnie wygląda, doskonale się sprawdza, także to jest bardzo fajny materiał na ogrodzenie, bardzo estetyczny, pomyślcie też o czymś takim. |
|
Co to jest ogrodzenie z murku gabionowego?
«
Powrót do grupy: Ekspert ogrodzeń i architektury ogrodowej z gabionów
Ostatnio na forum
- Systemy ogrodzeniowe Liczba postów: 25 Grupa: Ekspert ogr... A decydował się ktoś na ogrodzenie z kompozytu? Podoba mi się taka deska https://fabrykatarasow.pl/sklep/30-deska -ogrodzeniowa-15x80x4000mm.html. Ma ktoś coś po...
- Murki gabionowe – jakie wybrać? Liczba postów: 18 Grupa: Ekspert ogr... A ja spokojnie mogę polecić Wam również rozwiązania od Pozbruk szczególnie w zakresie elementów Gardeo do wykonania trwałego i jednocześnie pięknego ogrodzenia....
- Jaki impregnat do drewnianej altanki? Liczba postów: 26 Grupa: Ekspert ogr... Szanowni Państwo, Rekomenduję Impregnat Ochronno-Dekoracyjny Powłokotwórczy Vidaron, który jest produktem „4w1”: impregnuje, chroni, wzmacnia oraz dekoruje drew...
- balustrady na wymiar Liczba postów: 1 Grupa: Ekspert ogr... Cześć jakie polecicie balustrady na wymiar Warszawa? Jest to dla mnie nowy temat i chciałbym dopytać się specjalistów. Na co warto zwrócić uwagę?
- Blok i gabion Liczba postów: 17 Grupa: Ekspert ogr... Użytkownik loleel napisał: Kolega ma betonowe ogrodzenie i przęsła gabionowe, z opowieści nie mogłem sobie tego jakoś wyobrazić ale na żywo jest naprawdę w porz...