Wybraliśmy niezwykle solidną i klasyczną opcję w postaci dachówki ceramicznej. Do tego systemy rynnowe, oczywiście z tego samego źródła - poznańskiego Pimar https://www.pimar.pl/ Tym sposobem dom prezentuje się znacznie ciekawiej!
Stron: 15 ▾ ◂◂ ◂ 12 13 14 15 ▸
Gość: horridge praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: rolt praktykant |
W pierwszej kolejności powinniście się rozejrzeć za odpowiednią firmą, która oferuje pokrycia dachowe wysokiej jakości. Taką firmą na pewno jest www.dach-partner.pl z Konina. Zakupicie od nich solidne pokrycie dachowe w bardzo dobrej cenie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: jateri praktykant |
Jeżeli rozglądacie się za ciekawymi pokryciami dachowymi to polecam wam zajrzeć na stronę www.top-dach.com.pl Jest to firma z okolic Warszawy, która posiada szeroki wybór pokryć dachowych. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: trybik praktykant |
Z doświadczenia wiem, że nie ma sensu wybierać najtańszej ceramiki - bo w dłuższej perspektywie będzie ona gorsza, niż dobrej jakości beton... My zdecydowaliśmy się na ceramikę marki Koramic. Nie była najtańsza, ale miała bardzo dobre rekomendacje od zaufanych i znających się na rzeczy osób. Dachówka duża, łatwa i szybka w ułożeniu. Wygląda bardzo dobrze i po czterech latach mogę powiedzieć, że to był dobry wybór. |
| |
Gość: bolkir praktykant |
Dobrą firmą, która zajmuje się sprzedażą pokryć dachowych różnego rodzaju, okien dachowych, rynien innych materiałów do dachów jest http://www.ks-system.pl/ Sam zdecydowałem się na zakup gontu bitumicznego od nich i jestem z niego bardzo zadowolony. Polecam ich wszystkim z województwa mazowieckiego. |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Dlatego akurat jeśli mówi o trwałym i jednocześnie pięknym dachu który wytrzyma długie lata to warto sprawdzić propozycje od Braas. Natomiast ze swojej strony zdecydowanie mogę polecić Ci ich pokrycie dachowe, izolacje, membrany, czy materiały uszczelniające jednocześnie z dobrymi warunkami gwarancyjnymi. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
|
Stron: 15 ▾ ◂◂ ◂ 12 13 14 15 ▸