No to bardzo dobrze, że wiesz, ale jednak dla wielu liczy się też cena i pewność co do gwarancji i wykonania dachówki. W braas gwarancja obowiązuje 30 lat, a cena dzięki promocji do 30 października jest jeszcze niższa. Dla mnie bardzo ciekawą opcją stała się dachówka płaska Turmalin.
Stron: 15 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Karel praktykant
|
Dobrym rozwiązaniem są też dachówki kompozytowe Tileco. Charakteryzują się bardzo niską higroskopijnością, nie ulegają żadnym uszkodzeniom mechanicznym, zapewniają większą izolacyjność, są lżejsze od ceramicznych, a nie różnią się prawie w ogóle wyglądem. |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
Ale trwałością już tak a to najlepszy atuty dachówki ceramicznej. Dodatkowo w dachówce ceramicznej i betonowej higroskopijność jest bardzo niska. Co do wagi to jednak lepiej mieć trochę cięższe pokrycie, które radzi sobie dużo lepiej w trudnych warunkach. Dachobranie to świetna okazja na ich pozyskanie w cenie pewnie zbliżonej do kompozytu. |
| |
offline pawlowskip inżynier
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline pawlowskip inżynier
|
Ja do zrobienia dachu podjąłem współpracę z ta firmą www.doboszdachychorzow.pl.To przyjemność współpracować z tak rzetelną firmą. |
|
Stron: 15 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸