I jak czy podjęliście już ostateczną decyzję w zakresie wyboru pokrycia dachowego oraz akcesoriów dachowych? Chętnie bym się dowiedział, również jeżeli jest to Braas to jakie są Wasze spostrzeżenia i czy ktoś może również korzystał z ich blachodachówek panelowych, pozdrawiam!
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: deminera praktykant |
Jeżeli przymierzacie się do budowy dachu to musicie rozejrzeć się za porządnymi materiałami do jego wykonania. Ja od siebie mogę wam polecić hurtownię budowlaną http://www.serwisdach.com.pl/ ze Szczecina. Oni oferują porządne materiały budowlane w przystępnych cenach. |
| |
offline karolkarolpawlicki inżynier
|
Zgadzam się z tym w 100% , że materiały są najważniejsze i ja osobiście mogę polecić firmę https://panoramadachow.pl/, która oferuję budowę i wycenę dachów. Firma oferuję również szeroki wybór dachówek ceramicznych, dachówek betonowych czy blachodachówek. |
| |
Gość: Hancock praktykant |
Ja mam papę na dachu i ogólnie sobie chwalę. Jak jest położona prawidłowo i z sensowną izolacją to naprawdę tanie i trwałe rozwiązanie. Oczywiście trzeba dać ocynkowane gwoździe papowe na stykach żeby nie korodowało, ale to raczej elementarz dla dekarzy. |
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Właśnie dlatego postawiłem na Braas, ze względu na świetnych fachowców jeżeli chodzi o dekarzy oraz wysoką jakość wykonania dachówek wraz z zabezpieczeniami przed porastaniem, zabrudzeniami itd. oraz świetną ceną i wydajność z metra kwadratowego. Warto się dokładnie przyjrzeć ich propozycjom i do tego warunkom w zakresie gwarancji systemowej na 15 lat obejmujący cały dach. |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
Ja natomiast jestem za dachówką, a jeżeli nie ceramiczna to wersją cementową. Szczególnie, że przygotowali w Braas szeroki wybór propozycji m.in wersji ceramicznych oraz cementowych i to w szerokiej gamie modeli, ale jednocześnie zapewnia bardzo dobre warunki gwarancyjne nawet na 30 lat. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Moim zdaniem klasyczna czerwień bądź własnie czarna dachówka to te 2 kolory które wśród dachówek sobie upodobałem. na szczęście w Braas sporo modeli dostępnych jest własnie w tych barwach i do tego mają również dwie piękne blachodachówki panelowe, czyli Decra oraz Quadro. |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
offline KrzysiekS kierownik
|
Warto wziąć pod uwagę ofertę przygotowaną przez producenta Braas w zakresie dachówek betonowych ze względu na trwającą promocję do 31 stycznia, a dokładnie obejmuje ona takie modele jak: Teviva Cisar, Bałtycka Cisar, Celtycka Cisar nie ograniczając się także do propozycji kolorystycznych. |
|