offline Zielony inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bob Budowniczy inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Brikin majster
|
No nie wiem i tak nie trafisz idealnie w najniższe ceny. A odbicie może przyjść za rok, a może przyjść za tydzień. Mordercza niepewność swoją drogą. Natomiast faktycznie w ofertach agencyjnych widziałem, pojawiło się tyle tanich mieszkań, że tylko patrzeć jak przestaną być tanie. Przecież te metraże dwu-, trzy- pokojowe ludzie od ręki biorą. |
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
| |
offline mario_kruk fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mario_kruk fachowiec
|
|
|
Co z tymi mieszkaniami?
«
Powrót do grupy: Rynek pierwotny nieruchomości
Ostatnio na forum
- Mieszkania pod klucz Liczba postów: 30 Grupa: Rynek pierw... Jeżeli szukacie ciekawych mieszkań wykończonych pod klucz, to warto zerknąć na Hexar.Nieruchomości.pl w razie pytań służymy swoją pomocą :)
- Mieszkanie w bloku Liczba postów: 131 Grupa: Rynek pierw...
- Biuro nieruchomości Szczytno Liczba postów: 20 Grupa: Rynek pierw... Oczywiście takie miejsca są bardzo ważne i ja jeszcze chcę powiedzieć, ze także dobrze jest wiedzieć na co zwrócić uwagę gdy kupujemy pierwszy dom. Tak naprawdę...
- Zobacz jak sprawdzić nieruchomość przed kupnem ! Liczba postów: 55 Grupa: Rynek pierw... Sprawdzenie mieszkania przed kupnem to podstawa. Musimy sprawdzić stan budynku, jak i samego mieszkania.
- Niezbudowane mieszkanie Liczba postów: 8 Grupa: Rynek pierw... Jedną z kluczowych zalet skupu mieszkań za gotówkę jest brak konieczności przeprowadzania kosztownych remontów przed sprzedażą. Firmy takie jak opisane na https...