![]() Gość: Paolo786 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
niby coraz więcej budynków jest dostosowanych, a często kończy się na tym, że niepełnosprawni sami muszą dbać o swoje interesy. czy to inwestując w podnośnik dla niepełnosprawnych (cena potrafi być spora), czy dopraszając się o montaż windy w domach z większą liczbą rodzin. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: increase your metabolism praktykant |
|
| |
offline ![]() mizzzik kierownik
![]() |
Dźwigami osobowymi zajmują się w http://el-dzwigsc.pl/ i to jest dobra firma. Mają kompleksową ofertę, jak dla mnie odpowiednie zaplecze techniczne. Fachowcem w tym zakresie nie jestem, ale po tym, jak działają dźwigi po prostu widzę, że znają się na swojej pracy |
| |
offline ![]() benq inżynier
![]() |
Rzeczywiście warto podejmować współpracę z firmą, która kompleksowo podchodzi do tematu, czyli projektuje windę, robi montaż, zapewnia serwis. Tu mogę polecić Windpoldźwig. Mają bardzo dużo doświadczenia, do tego też działają ogólnopolsko, więc to na plus. Szybko przygotowują ofertę, to ważna dla kogoś komu zależy też na czasie realizacji |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() boxon fachowiec
![]() |
Też jestem za tym, aby współpracować z jedną firmą. To zawsze jest łatwiejsze i jest mniejsze ryzyko, że będzie popełniony jakiś błąd. Tu akurat Windpoldźwig widzę, że ma kompleksową ofertę i do tego też sporo realizacji na koncie. Niedługo będę potrzebował pomocy przy montażu hali, więc do nich się zgłoszę |
| |
offline ![]() Spec-wood.pl majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: used car loan praktykant |
|
| |
![]() Gość: best auto loan praktykant |
|
| |
![]() Gość: Spotloan praktykant |
personal loans for bad credit payday usa personal loans for bad credit personal loans for bad credit installment loans installment loan installment loans no credit installment loans for bad credit online loans online loans best online loans online loans no credit check |
|
Co z windą w budynku?
«
Powrót do artykułu: Co z windą w budynku? | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Czy jest możliwe dwustronne szlifowanie? Funkcjona... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Chcesz dowiedzieć się, na czym polega szlifowanie bezkłowe i gdzie znajduje zastosowanie? Na blogu ProPart https://propart.pl/blog/szlifowanie-bezk lowe-charakte...
- Plastyczna obróbka metalu - co należy wiedzieć? Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Jeśli interesuje Cię obróbka metali na najwyższym poziomie, warto zwrócić uwagę na ofertę firmy Propart. Ich nowoczesne technologie i wykwalifikowana kadra pozw...
- Fotowoltaika dla domu - energia słoneczna dla każd... Liczba postów: 18 Grupa: Budowa i re... Kilka lat temu zdecydowaliśmy się na instalację paneli fotowoltaicznych. Jak dotąd sprawdzają się bez zarzutu, ale od czasu do czasu zastanawiam się, co będzie....
- Dlaczego warto wymieniać okna w starych budynkach? Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re... Naprawdę fajnie napisane – sam mieszkam w starej kamienicy i dopiero po wymianie okien zobaczyłem różnicę. W domu cieplej, ciszej, a i rachunki trochę spadły. D...
- Jak dobrać kolor okien, drzwi i bramy garażowej Liczba postów: 16 Grupa: Budowa i re... Drzwi stalowe to świetny wybór, ale jeśli chodzi o wnętrza, zdecydowanie polecam drzwi Asilo od Entra. Nowoczesne wykończenie, np. w antracycie, nadaje pomieszc...