Co ze ściekami

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

25 sierpnia 2010, 11:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam,
Mam pewien problem, otóż właśnie postawiłem sobie domek letniskowy, do którego będziemy wyjeżdżać na weekendy jest on na mazurach, problem mam taki iż nie wiem co zrobić ze ściekami :( Co byście mi poradzili? Ja już sam nie wiem jakie rozwiązanie będzie najlepsze

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2010, 14:00

Zgadzam sie: good 0 bad

a pytanie, czy jest tam założona instalacja, czy chociaż masz taki zamiar, można podłączyć?
Moze TOY TOY? ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ogrzewanie w domu Liczba postów: 362 Grupa: Robimy inst... [quote=Kociol.net]Ogrzewanie gazowe w praktyce wychodzi drogo,no chyba że mamy małe i dobrze izolowane mieszkanie,wtedy faktycznie nie ma się czego obawiać. Trz...
  • armatura przemysł. Liczba postów: 205 Grupa: Robimy inst... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta i dystrybutora śr...
  • gdzie węgiel z Kazachstanu? Liczba postów: 6 Grupa: Robimy inst... Jeśli szukacie firmy zajmującej się profesjonalnym rozładunkiem i załadunkiem węgla na wagony, to warto tutaj mieć na uwadze ofertę przygotowaną przez Rastar2.....
  • Jaki piec kupić? Liczba postów: 194 Grupa: Robimy inst... Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę https://www.kominkideluxe.pl/ , na której znajdziecie ofertę firmy Kominki Deluxe, która jest producentem najróżniejsz...
  • Zbiornik na paliwo Liczba postów: 87 Grupa: Robimy inst... Chcesz zadbać o jakość paliwa i ochronić swoją maszynę przed zanieczyszczeniami? Sprawdź filtr paliwa SWIMER! Dzięki wysokiej przepustowości 100l/min idealnie s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 362

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >