Dotychczas mieszkałem z żoną w wynajmowanym mieszkaniu. Teraz budujemy dom. zostało nam jeszcze około 3 miesięcy prac, ale musimy wynieść się z mieszkania, bo skończyła się nam umowa. załatwiliśmy sobie mały pokoj u teściów, ale w mieszkaniu mamy mnóstwo rzeczy, których nie mamy gdzie przechować. Macie jakiś pomysł?
offline Erkas praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Maniowek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Wladziu praktykant |
|
| |
offline kwiatek2345 majster
|
Zapraszam tutaj: |
| |
Gość: soczi praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
w zasadzie jednym z lepszych rozwiązań byłoby wynajęcie jakiejś powierzchni magazynowej od tego typu firmy transportowej bo zapewne macie meble i jakieś inne rzeczy prywatne, które najlepiej jakby nie były narażone zbytnio na jakieś zjawiska atmosferyczne, a tam będą chyba najbardziej bezpieczne |
| |
Gość: 820212 praktykant |
|
| |
offline Wujaszek majster
|
|
| |
Gość: witol praktykant |
wiem, że firma http://www.apktrans.pl/ oprócz tego, że zajmuje się przeprowadzkami, oferuje też usługę magazynowanie, myślę, że warto się z nimi skontaktować by poznać szczegóły |
| |
offline januszko fachowiec
|
Jak jest ogarnięta firma transportowa to da się to w ciągu doby załatwić. U nas w mieście działa firma www.wujekmarek.pl i od kilku lat non stop zgłaszają się do nich ludzie, bo mają to logistycznie opanowane i ceny są okej. |
|