Czasowe baterie łazienkowe, czyli sposób na oszczędność

« Powrót do artykułu: Czasowe baterie łazienkowe, czyli sposób... | « Powrót do grupy: Wnętrza

9 grudnia 2015, 11:58

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak widać, warto zastanowić się nad wieloma elementami i być może usprawnić niektóre z nich, gdyż dzięki temu jesteśmy w stanie zmniejszyć wydatki i podreperować swój budżet.

Pozdrawiam, Bartłomiej z Confrontera, http://confronter.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 grudnia 2015, 19:18

Taka słuchawka prysznicowa http://therapyshower.pl pomaga zaoszczędzić wodę. Poza tym ma znakomite właściwości. Dzięki kolagenowi nawilża i ujędrnia skórę. Roztacza w łazience piękny zapach. Poza tym świetnie wpływa na włosy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 marca 2016, 20:05

W mojej ocenie jak najbardziej warto przemyśleć zakup tego typu baterii. Faktycznie pozwalają obniżyć rachunki za wodę. Sprawdzają się świetnie przy dzieciach, które często zapominają zakręcić kran. W zeszłym miesiącu kupiłem tego typu baterię łazienkową z Praktikera i jak na razie sobie chwalę.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2016, 21:47

Czy ja wiem czy dużo oszczędzisz? To już lepiej kupić dobrą baterię łazienkową kaskadową duży strumień wody szybko umyjesz ręce czy napełnisz to co chcesz zamykasz nie denerwujesz się. Moim zdaniem oszczędność żadna a dużo droższe, poszukajcie sobie na silla.pl tych kaskadowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2016, 11:38

Obydwa rozwiązania w kwestii baterii łazienkowych,czy to dobrej z większym strumieniem wody czy też z czasowym,są dobre i sprawdzą się w każdej łazience,poniekąd pozwolą nam zaoszczędzić zużycie wody,akurat aranżacją i wyposażeniem łazienek zajmujemy się na co dzień,więc chętnie pomożemy i doradzimy na www.Vocco.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19438 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 172

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >