Gość: Bartłomiej z Confrontera praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kalina332 praktykant |
Taka słuchawka prysznicowa http://therapyshower.pl pomaga zaoszczędzić wodę. Poza tym ma znakomite właściwości. Dzięki kolagenowi nawilża i ujędrnia skórę. Roztacza w łazience piękny zapach. Poza tym świetnie wpływa na włosy. |
| |
Reklamy Google | |
offline Kosteczka praktykant
|
W mojej ocenie jak najbardziej warto przemyśleć zakup tego typu baterii. Faktycznie pozwalają obniżyć rachunki za wodę. Sprawdzają się świetnie przy dzieciach, które często zapominają zakręcić kran. W zeszłym miesiącu kupiłem tego typu baterię łazienkową z Praktikera i jak na razie sobie chwalę. |
| |
offline Sarge fachowiec
|
Czy ja wiem czy dużo oszczędzisz? To już lepiej kupić dobrą baterię łazienkową kaskadową duży strumień wody szybko umyjesz ręce czy napełnisz to co chcesz zamykasz nie denerwujesz się. Moim zdaniem oszczędność żadna a dużo droższe, poszukajcie sobie na silla.pl tych kaskadowych. |
| |
offline Vocco.pl inżynier
|
Obydwa rozwiązania w kwestii baterii łazienkowych,czy to dobrej z większym strumieniem wody czy też z czasowym,są dobre i sprawdzą się w każdej łazience,poniekąd pozwolą nam zaoszczędzić zużycie wody,akurat aranżacją i wyposażeniem łazienek zajmujemy się na co dzień,więc chętnie pomożemy i doradzimy na www.Vocco.pl |
| |
Reklamy Google |
Czasowe baterie łazienkowe, czyli sposób na oszczędność
«
Powrót do artykułu: Czasowe baterie łazienkowe, czyli sposób... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak nie tracić czasu na sprzątanie? Liczba postów: 226 Grupa: Wnętrza muszę się pochwalić, bo mam ten odkurzacz Air Essence Bise Pro i po prostu go uwielbiam! poza tym, że jest bezprzewodowy i ma dużą moc ssania, to ma też podświe...
- Nowoczesna toaleta Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza Podwieszana miska WC to synonim nowoczesności i funkcjonalności w aranżacji łazienki. Jej główną zaletą jest łatwość w utrzymaniu czystości oraz estetyczny wygl...
- Łazienka - jak urządzić ją z głową? Liczba postów: 8 Grupa: Wnętrza Szukasz inspiracji do łazienki? W Świecie Łazienek znajdziesz dodatki, które mogą zdziałać cuda i nadać wnętrzu charakteru. Warto poświęcić chwilę na wybór taki...
- Pies w domu - pamiętajmy o tym przed projektowanie... Liczba postów: 7 Grupa: Wnętrza Pamiętajcie, że jak macie zwierzaki to będą rysować powierzchnie pazurkami. Ja np lubię zostawiać resztki płyty MPB po innych realizacjach i wzmacniać niektóre....
- Jakie dodatki wnętrzarskie uprzyjemnią nam pobyt w... Liczba postów: 23 Grupa: Wnętrza An online game called Skribbl IO requires users to sketch a given word while others attempt to guess it. Pressure builds up over time.