offline Jarmus doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline TomL doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kwieczko fachowiec
|
|
| |
offline Melka inżynier
|
|
| |
offline karolkarolpawlicki inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Japon fachowiec
|
|
| |
offline Cymko praktykant
|
jakoś nie wyobrażam sobie takiego połączenia kolorów. Może zmieniłbym zdanie gdybym widział taką aranżację. A do tej pory nigdy nie widziałem. Druga sprawa. Zależy to pewnie od dokładnego określenia zielonego koloru. Bo są różne odcienie. Może jakiś odcień będzie pasował. A trzecia sprawa i dla mnie najważniejsza zielony to nie moje klimaty :) |
| |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Czerwień i zieleń powoduje duży kontrast kolorystyczny w
pomieszczeniu. To ciekawe i bardzo dekoracyjne połączenie.
Jeśli ceglana ściana ma stać się elementem takiego
wnętrza, to ważne jest by wszystkie ogniwa tej układanki
pasowały do siebie kolorystycznie. Praktycznie łatwiej
będzie dobrać kolor ściany do wybranej cegły niż
odwrotnie, dlatego zaproponowałabym taką kolejność. 1)
wybór cegły (pod względem koloru i struktury takiej, jaka
najbardziej podoba się właścicielom oraz która pasuje
charakterem do wystroju wnętrza). 2) wybór farby czerwonej
(powinna harmonizować z cegłą). 3) wybór farby zielonej
(powinna kontrastować z czerwienią ściany oraz odcieniem
cegły). |
| |
Gość: krzys1558 praktykant |
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
No czerwień z zielenią to grubo i odważnie poleciałeś
moim zdaniem również :) |
|
Czerwona cegła przy zielonej kuchni...
«
Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz
Ostatnio na forum
- Jaka podłoga do salonu Liczba postów: 468 Grupa: Ekspert ara... Jaką podłogę najlepiej wybrać przy dwóch dużych psach :)?
- Meble kuchenne na wymiar Liczba postów: 275 Grupa: Ekspert ara... poszukuje dobrej firmy z pod Bydgoszczy do wykonania mebli _______________________________________ _- bukiety z lilii na cmentarz
- Aranżacja domu Liczba postów: 23 Grupa: Ekspert ara... Zarówno płytki jak i armaturę z łatwością znajdziecie zaglądając do oferty od https://www.abcplytki.pl/ Jest to sklep internetowy dysponujący bardzo bogatym aso...
- Aranżacja salonu Liczba postów: 474 Grupa: Ekspert ara... Jeśli ktoś szuka inspiracji do eleganckiego salonu, polecam zajrzeć tutaj https://www.kler.eu/pl/inspiracje/salon. Sam znalazłem tam wiele pomysłów, które ideal...
- Akcesoria kuchenne Liczba postów: 54 Grupa: Ekspert ara... gdzie zakupujecie wasze akcesoria ? _________________________________ sztu czne kompozycje na cmentarz