Czerwona cegła przy zielonej kuchni...

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

8 lutego 2016, 20:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Według mnie czerwień i zieleń to chyba zbyt mocne połączenie, ale to oczywiście kwestia gustu. Ktoś wcześniej wspomniał o klinkierycie, widziałem w paru mieszkaniach te płytki i według mnie są bardzo eleganckie, zwłaszcza te rustykalne. Łatwo je położyć i utrzymać w czystości, co w kuchni ma niebagatelne znaczenie, zwłaszcza, jak sporo gotujemy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lutego 2016, 16:54

Może lepiej zamiast czerwonej cegły będzie lepiej pasowała Stara Cegła w kremowym odcieniu ? Bruk_Bet ma taki odcień w ofercie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2016, 06:41

odważny i ciekawy pomysł :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2016, 21:47

Hmm jakoś tego nie widze biel, szarość przy czerwonej cegły to jak najbardziej

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2016, 18:54

Zawsze można położyć Klinkieryt, który wyglądem przypomina cegłę. Bardzo uniwersalny material do wnętrz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 kwietnia 2016, 20:49

Zgadza się jednak nie wiem jak tutaj jest z trwałością :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2016, 10:43

Hmm ciekawe rozwiązenie, fajnie to się bedzie komponować.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2016, 12:58

Czerwona cegła przy zielonej kuchni to zdecydowanie bardzo odważy pomysł. Sama bym się na taką nie zdecydowała, ale do odważnych świat należy ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2016, 08:30

Według mnie średnie połączenie. Biel i cegła będzie lepiej :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2016, 13:51

No biel i cegła wyjdzie ciekawie i oryginalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaka podłoga do salonu Liczba postów: 468 Grupa: Ekspert ara... Jaką podłogę najlepiej wybrać przy dwóch dużych psach :)?
  • Meble kuchenne na wymiar Liczba postów: 275 Grupa: Ekspert ara... poszukuje dobrej firmy z pod Bydgoszczy do wykonania mebli _______________________________________ _- bukiety z lilii na cmentarz
  • Aranżacja domu Liczba postów: 23 Grupa: Ekspert ara... Zarówno płytki jak i armaturę z łatwością znajdziecie zaglądając do oferty od https://www.abcplytki.pl/ Jest to sklep internetowy dysponujący bardzo bogatym aso...
  • Aranżacja salonu Liczba postów: 474 Grupa: Ekspert ara... Jeśli ktoś szuka inspiracji do eleganckiego salonu, polecam zajrzeć tutaj https://www.kler.eu/pl/inspiracje/salon. Sam znalazłem tam wiele pomysłów, które ideal...
  • Akcesoria kuchenne Liczba postów: 54 Grupa: Ekspert ara... gdzie zakupujecie wasze akcesoria ? _________________________________ sztu czne kompozycje na cmentarz

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19404 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 184

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >