Czerwona cegła przy zielonej kuchni...

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

16 czerwca 2016, 11:58

Zgadzam sie: good 0 bad

A kolor zielony jest podłogi czy mebli w kuchni,plus do tego czerwona cegła na ścianę? Jeżeli możesz to sprecyzuj ten szczegół,bo to istotne w kwestii aranżacyjnej:)

www.Belle-Amelie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 czerwca 2016, 13:26

mi nie do końca pasuje. Cegła moim zdaniem najlepiej komponuje się z bielą, szarością, beżem, brązem, kremem itp.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 czerwca 2016, 19:05

Cięzko jest te 2 połączyć. Jednak z tą cegłą bym lepiej przemyślał

Zgłoś | Cytuj | Link

18 listopada 2016, 14:44

Czerwień i zieleń to dosyć gryzące się ze sobą kolory, wiec dobierz coś bardziej klasycznego i uniwersalnego i jak chociażby biel, która bardzo fajne będzie komponować się z czerwoną cegłą.

www.Chene.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

10 grudnia 2016, 18:18

Właśnie to fajna kompilacja kolorów, będą się wzajemnie uzupełniać i tworzyć coś pięknego.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 grudnia 2016, 23:18

Czerwony z zielonym? Mi osobiście jakoś to zestawienie średnio pasuje. Czerwony z białym, czarnym, nawet szarym, ale z zielonym?

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2016, 09:30

Jak dla mnie za bardzo rażąco

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2016, 22:06

moze to byc ciekawe polaczenie chociaz sa to kompletnie przeciwstawne kolory ktore nie powinny byc blisko siebie chyba ze to sie jakos dobrze polaczy moze lepiej zapytac jakiegos specjalisty od aranżacji wnętrz, z Intellio są dobrzy fachowcy

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2017, 20:15

Łącząc zieleń z czerwienią trzeba być świadomym dużego kontrastu jaki powstanie w pomieszczeniu. Taki zestaw jest bardzo wyrazisty i jednym będzie się bardzo podobał, dla innych będzie nie do zaakceptowania. To kwestia nie tyle mody i profesjonalizmu w doborze kolorów (bo zieleń z czerwienią łączymy na zasadzie kontrastu) co indywidualnej wrażliwości. To połączenie barw będzie tym silniejsze, im mniejsze jest pomieszczenie, w którym znajduje się aranżacja. Do takich zestawień należy podchodzić z dużym wyczuciem. Nieco łagodniejsze byłoby połączenie zieleni z naturalnym, odcieniem cegły w kolorze palonej gliny (a więc wpadającym w kolor pomarańczowy).

Pozdrawiam serdecznie,
E-rzecznik FFiL Śnieżka

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2017, 11:28

Połączenie jak dla mnie zbyt futurystyczne i gryzące się ze sobą, do czerwonej cegły idealnie pasuje raczej biały kolor, ewentualnie czerń, ale w kuchni nie bezie to zbyt dobrze wyglądać.

www.Chene.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Aranżacja domu Liczba postów: 23 Grupa: Ekspert ara... Zarówno płytki jak i armaturę z łatwością znajdziecie zaglądając do oferty od https://www.abcplytki.pl/ Jest to sklep internetowy dysponujący bardzo bogatym aso...
  • Aranżacja salonu Liczba postów: 474 Grupa: Ekspert ara... Jeśli ktoś szuka inspiracji do eleganckiego salonu, polecam zajrzeć tutaj https://www.kler.eu/pl/inspiracje/salon. Sam znalazłem tam wiele pomysłów, które ideal...
  • Akcesoria kuchenne Liczba postów: 54 Grupa: Ekspert ara... gdzie zakupujecie wasze akcesoria ? _________________________________ sztu czne kompozycje na cmentarz
  • Dachówka Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert ara... Największym konkurentem pokryć ceramicznych są dachówki betonowe, które wyglądem do złudzenia przypominają wyroby z ceramiki. Dachówka betonowa (inaczej dachówk...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ekspert ara... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19403 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 151

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >