Części do samochodu - oryginalne, używane, czy zamienniki?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

17 sierpnia 2017, 11:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Tylko zamiennik! Używając nowych części motoryzacyjnych można pójść z torbami. Obecnie np deelphi ma swojej ofercie niemal wszystkie najważniejsze podzespoły. Wystarczy porównać ich ceny z oryginałami i rozsądnie przekalkulować zwłaszcza, że zamienniki są już bardzo dobrej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 sierpnia 2017, 23:52

Moim zdaniem warto wybierać częsci oryginalne oraz zamienniki najlepszych producentów. Tutaj jeżeli chodzi o Hondę to polecam HondaPlaza w Warszawie. Mają na miejscu magazyn wszystkich oryginalnych części, a jeżeli będziesz potrzebował porządnych zamienników japońskiej produkcji to w ciągu kilku dni potrafią wszystko załatwić. Zdecydowanie polecam ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2017, 23:46

Jeśli bedziesz szukać taśm hamulcowych to u nich http://erka.gdansk.pl/ na pewno znajdziesz dobrej jakośći.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2017, 00:47

ja duzo bardziej wole zamienniki, tylko nie takie z nizszej polki. jesli juz cos sie dzieje nie tak z autem w pierszej kolejnosci sprawdzam czesci z delph

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2017, 13:52

Jak akumulatory to w http://www.batprofi.pl/ to jest dobre miejsce. Przede wszystkim duży wybór. Do tego też po prostu znają się na rzeczy i potrafią doradzić klientowi, który przecież specjalistą nie jest.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 września 2017, 17:04

Zależy co mi w warsztacie podrzucą ;) Jakoś nie mam sprawdzonej firmy ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2017, 22:28

Użytkownik Gość: adan napisał: Zależy co mi w warsztacie podrzucą ;) Jakoś nie mam
sprawdzonej firmy ;)

To jeszcze trzeba mieć warsztat zaufany ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2017, 19:41

no włacha dobry warsztat znaleźć co cie nie zrobi w konia i nie wedrze to jest dopiero sztuka

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2017, 12:01

Najtaniej wychodzą jednak używane albo po regeneracji

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2017, 15:12

Z zamiennikami też bywa różnie. Najtańszy szajs i człowiek zaraz musi znowu wymieniać.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 22 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oprogramowanie do spedycji Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... Wdrażanie nowego programu transportowego w firmie spedycyjnej to nie tylko inwestycja w technologię, ale przede wszystkim krok w stronę lepszej organizacji i ef...
  • Moda Liczba postów: 136 Grupa: Trudne tema... Porada dla początkujących w modzie męskiej: nie bójcie się kolorów! Zamiast kolejnej szarej lub czarnej części garderoby, wybierzcie czasem coś odważniejszego.....
  • Usługi wysokościowe Liczba postów: 7 Grupa: Trudne tema... Czy wiecie, że czyszczenie fasad szklanych na wysokościach wymaga specjalistycznych umiejętności? Dowiedziałam się, że usługi wysokościowe Kraków wykorzystują n...
  • klub fitness Kraków Liczba postów: 47 Grupa: Trudne tema... Zamiast tego sięgasz po nie - https://hop-sport.pl/hantle i ćwiczysz w domu. To już fajne połączenie ceny i jakości. Na pewno zauważysz dużą zmianę, ale stopni...
  • agencja wordpress Liczba postów: 13 Grupa: Trudne tema... Jeśli nadal aktualne to najlepiej zlecić stworzenie strony do Freelancera od WordPress. Taka osoba samodzielnie tworzy strony na WordPress.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19759 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 275

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >