Sporo dobrej jakości zamienników można kupić tutaj: http://wywozrupieci.pl/zlomowanie-pojazdow-wa rszawa/ Warto zadzwonić i się spytać czy akurat nie ma takiej części, jakiej potrzeba. Nr telefonu jest na stronie.
Stron: 21 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
offline wywozrupieci praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: damianem001 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: eloo praktykant |
|
| |
Gość: kubaS praktykant |
|
| |
offline malvina8 majster
|
Warto sprawdzić ofertę firmy www.batprofi.pl. Mój maż tu kupuję i jest zadowolony. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: arencjusz praktykant |
W tym temacie zdaję się na mojego mechanika www.slavauto.pl. Nie zdarzyło mi się, żeby wstawili mi jakiś bubel. Części z tego co mi wiadomo czasem biorą zamienne, a czasem oryginalne. Dla mnie najważniejsze, że wszystko działa bez zarzutu. |
| |
Gość: uran praktykant |
Podobnie jak przedmówca w temacie części ufam mojemu mechanikowi z www.visionautoserwis.pl. Przy każdej wymianie czegoś uszkodzonego dostaję informację, jaka część została zainstalowana (oryginalna czy zamienna). Mogę u nich liczyć na uczciwość i rzetelność. |
| |
offline madejski fachowiec
|
|
| |
offline mizzzik kierownik
|
W większości przypadków moim zdaniem nie ma sensu kupowania i montowania zamienników. Od razu odznacza się to w jakości samochodu, płynności jazdy itd. Mam takie doświadczenie właśnie z akumulatorami. Masakra. Dopiero jak zacząłem kupować w markowym miejscu http://www.batprofi.pl/ to się okazało, że to, co wkładam do samochodu może dłużej podziałać. |
| |
Gość: filip konopacki praktykant |
W zasadzie to nie wiem i nie wnikam gdzie mój mechanik kupuje części, zawsze się zdaje na niego w tej sprawie. Gościu się dobrze zna, poradził mi niedawno żeby podjechać do warsztatu jego kumpla i założyć instalację lpg optima bo paliwo strasznie drożeje i szkoda tylko że wcześniej tego nie zrobiłem bo już bym był kupę kasy do przodu, aha i instalacja zwróciła mi się już, po 5 miesiącach jazdy na lpg |
|
Stron: 21 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸