offline januszkk kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
Najlepszym rozwiązaniem to sprzedać mieszkanie i kupić w
innym miejscu :) |
Ten post był edytowany przez majkale dnia: 11 kwietnia 2014, 14:33 | |
| |
Reklamy Google | |
offline dario33 praktykant
|
|
| |
offline Kordena praktykant
|
Dokładnie. Też mam taki czujnik u siebie. Zawsze się śpi
spokojniej, bezpieczniej. |
Ten post był edytowany przez Kordena dnia: 11 marca 2015, 10:00 | |
| |
Gość: asdasdw praktykant |
W takim niestabilnym przypadku czujnik dymu to na pewno dobre rozwiązanie. Porozmiawja z administracja może osiedla/bloku i rozwazcie taka opcje. Co do samych czujnikow to sam zakładałem taki u siebie w domu i robila to ta firma www.unitec.info.pl jak na razie jest zadowolony |
| |
Reklamy Google | |
offline LauraF praktykant
|
Jeśli tylko Ty będziesz miał, to mija się to z celem. |
| |
offline Intersell.pl majster
|
|
| |
Gość: hiacynt praktykant |
Nie wiem jak ten budynek dokładnie wygląda. Na pewno warto zerknąć w przepisy przeciwpożarowe i sprawdzić jakie są podstawowe wymagania dla tego typu obiekty i czy wszystkie elementy spełniają wymogi. Tutaj http://www.interprodukt.pl można zakupić drzwi przeciwpożarowe, okna oraz inne produkty, które poprawiają bezpieczeństwo. Wspólnota, spółdzielnia lub też prywatny właściciel budynku powinni zainteresować się kwestią bezpieczeństwa. |
| |
offline leo5 majster
|
|
| |
offline marcin511 majster
|
|
|
Czujki dymu i inne zabezpieczenia ppoż
«
Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów
Ostatnio na forum
- monitoring posesji Liczba postów: 61 Grupa: Ekspert int... W kwestiach związanym z alarmem i monitoringiem warto poradzić się fachowców. Jest to między innymi firma elektryczna Anluks Szczecin https://anluks.pl/firma .....
- Ogrzewanie mieszkania Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert int...
- Masz firmę ? Współpracuj z Quantum Liczba postów: 7 Grupa: Ekspert int... Z tego co ja wiem to teraz bardzo dużo osób posiada swoją prywatną firmę. _______________________________ _____________ bezpłatna szkoła rodzenia
- JBP HD CAMERA- opinie Liczba postów: 44 Grupa: Ekspert int... Akurat jeżeli mowa o dobrej, profesjonalnej kamerze która spełni Twoje oczekiwania, to zerknij także do nas, gdzie pomożemy dopasować odpowiedni model, jaki bud...
- Projektowanie, doradztwo i montaż Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert int... Jestem bardzo zadowolony bo dowiedziałem się o projekty elektryczne . To jest po prostu bardzo dobra oferta.