Czujki dymu i inne zabezpieczenia ppoż

« Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

25 kwietnia 2017, 00:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Takie kompleksowe zabezpieczenia oferuje firma http://www.strazak.waw.pl/ podchodzą do tematu naprawdę fajnie. Jak właśnie szukacie firmy, która ma doświadczenie i po prostu wiedzę, warto podjąć taki właśnie kontakt.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 czerwca 2017, 08:08

Akurat na tego rodzaju czujnikach nie należy szukać oszczędności. Bezpieczeństwo to podstawa. Dzięki instalacji inteligentnego domu możemy dodatkowo spać spokojnie, a sterowanie wieloma funkcjami powierzyć zaprogramowanemu systemowi. Wiadomo, taki system to wydatek, jednak zyskujemy bardzo dużo. Oprócz czujnika dymu i innych zabezpieczeń przeciwpożarowych można pomyśleć o funkcjach takich jak sterowanie roletami czy temperaturą. Więcej na temat udogodnień oferowanych przez inteligentny system zarządzania budynkiem można przeczytać na http://www.magiadzwieku.pl/12,inteligentny-bu dynek

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 września 2017, 10:45

Czujnik czadu wydaja mi się takim najlepszym i sprawdzonym urządzeniem jeżeli chodzi o zabezpieczenia ppoż, nie musi być to drogie urządzenie aby było skuteczne, warto poszukać w sklepach internetowych.

Kamery24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2017, 09:32

Czujnik czadu to podstawa w każdym domu. MÓj znajomy miał takie urządzenie i to uratowało mi życie.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2017, 07:37

Czujniki czadu, dumy oraz inne zabezpieczenia do swojego domu, bez problemu znajdziecie na www.Alkampolska.pl teraz mamy ciekawe promocje i rabaty :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2017, 18:10

Lepiej być w taki sprzęt zabezpieczony każdy dom.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2018, 14:15

Czujniki dymu, czadu i detektory gazów możecie znaleźć w ofercie firmy www.gaspozbis.pl Mają bardzo szeroki wybór sprzętu przeciwpożarowego, więc polecam wam się do nich zgłosić. Znalazłem tam wszystko co było mi potrzebne.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lutego 2018, 15:32

Jeśli już kupujecie takie rzeczy to kupujcie chociaż markowe np gerdy https://www.gerda.pl/czujniki-co-dymu-i-gazu. html ja bym się nie odważył kupować jakiegoś chińskiego badziewia. W gerdzie mamy pewność jakości no i parametry oraz dokładność ich czujników jest zdecydowanie na wysokim poziomie.

Ten post był edytowany przez lewis dnia: 19 lutego 2018, 15:32
Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2018, 12:20

Czujnik jak najbardziej. Sam mam i polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2018, 09:51

Akurat tego typu czujniki i wszelkie zabezpieczenia można bez problemu znaleźć w dobrych sklepach internetowych, wystarczy tylko poszukać. Teraz wiosną możemy liczyć na szereg rabatów.

www.EnergySolar.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Koszty Liczba postów: 10 Grupa: Ekspert int... W zakresie oferty sklepu internetowego Cosibella mieszczą się naturalne kosmetyki do pielęgnacji całego ciała jak np. kremy, maski, szampony czy balsamy. Kupują...
  • monitoring/kamery Bydgoszcz Liczba postów: 13 Grupa: Ekspert int... Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem systemów bezpieczeństwa do swojego domu lu...
  • monitoring posesji Liczba postów: 63 Grupa: Ekspert int... Macie sporo racji. Warto dmuchać na zimne.
  • Nowe umiejętności Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert int...
  • Praca zespołowa Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert int... Ciekawym przykładem efektywnej pracy zespołowej, który można traktować jako studium przypadku, jest historia sukcesu firmy Google. Zespół inżynierów Google, pra...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 271

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >