offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline magda01 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
Gość: marcin9494 praktykant |
Parę razy kupowałem meble przez serwis mebel-partner.pl. Dużo mają rzeczy do domu, ale też sporo asortymentu jest dedykowane potrzebom firm – restauracji, hoteli, czy biur. Ja właśnie głównie ich rzeczami doposażam swoje atelier. Mają świetne hokery, dużo fajnych stolików kawowych, krzesełek, jest z czego wybierać i są to projekty dość rzadko spotykane, które zdecydowanie dodadzą świeżości wnętrzom |
| |
Gość: Witkacyyy praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Quadre.pl kierownik
|
|
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline pietrek34 inżynier
|
|
| |
offline Lukki kierownik
|
|
| |
Gość: calineczka07 praktykant |
Hokery super wyglądają przy wyspie w kuchni, można szybko coś przekąsić siadając na nich. A teraz jest tyle pięknych wzorów i dodatków w sklepach internetowych że aż głowa boli, ja zamówiłam hokery w www.domartstyl.pl dokładnie taki http://domartstyl.pl/meble/hokery/340-hoker-jack bardzo dobra jakość i mają duży wybór z tego co widziałam to mają również inne meble. |
|
Czy hokery w kuchni się sprawdzają?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 203 Grupa: Ciekawe pom... Nie wiem, czy dziś się jeszcze używa rozkładanych stołów, fajnie taki mieć, ale ile jest takich sytuacji, że będzie nam potrzebny? Jedna w roku?
- Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 278 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
- Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
- Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?