offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline HubaBuba inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kinga20 fachowiec
|
|
| |
offline malti doświadczony
|
Do tej pory była to instalacja centralnego ogrzewania. Teraz przy budowie nowego domu chcę skorzystać z oferty, która mnie przekonała, a mianowicie firmy Vikersonn. Skorzystałam na ich stronie z kalkulatora kosztów ogrzewania, następnie wspólnie dobraliśmy odpowiednią ofertę. Myślę, że to godne polecenia. |
| |
Gość: przemas praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Geotherm.pl doświadczony
|
Przy obecnych nowoczesnych, ekologicznych technologiach, większym dbaniu o środowisko naturalne też poprzez oszczędność energii zużywanej do ogrzania domu, dobrym rozwiązaniem są maty kapilarne. Można je montować nawet na suficie, oszczędzamy przy nich dużo miejsca. Są wydajne, nie wymagają wysokiej temperatury ogrzewanej wody. Jest to najzdrowszy sposób na ogrzanie domu, bo ciepło oddawane jest w postaci promieniowania. Daje to brak konwekcji, brak cyrkulacji powietrza i unoszenia kurzu i alergenów, oraz nie powoduje wysuszania powietrza. |
| |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
|
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
| |
offline przemek72 inżynier
|
|
| |
offline jakub zawadzki kierownik
|
|
|
Czy jesteście zadowoleni z ogrzewania w waszych domach?
«
Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą
Ostatnio na forum
- Zbiornik na paliwo Liczba postów: 87 Grupa: Robimy inst... Chcesz zadbać o jakość paliwa i ochronić swoją maszynę przed zanieczyszczeniami? Sprawdź filtr paliwa SWIMER! Dzięki wysokiej przepustowości 100l/min idealnie s...
- Jaki wybrać kocioł? Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... Jaki kocioł gazowy? Co polecacie dom 110 m2, dwie łazienki (w jednej wanna a w drugiej prysznic), kuchnia... Chciałabym żeby ciepła woda była dostępna non stop....
- Instalacja grzewcza Liczba postów: 142 Grupa: Robimy inst... Wieloletnie doświadczenie w instalacjach sanitarnych, grzewczych, wodno-kanalizacyjnych oraz wentylacyjnych posiada firma Szumscy. Pełny zakres usług jest u nic...
- gdzie ten tani węgiel? Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... W przypadku kiedy szukasz solidnego dostawcy węgla? Rastar2 z Chorzowa https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-wegla-cennik to rzetelna firma, która oferuje....
- jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 794 Grupa: Robimy inst... Nie ma nic lepszego niż poczucie ciepła i komfortu w swoim własnym domu, zwłaszcza w chłodne dni. Dlatego też warto zainwestować w niezawodne i ekonomiczne rozw...