offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline specjal majster
|
powiem tak... zależy o jakie chodzi. Typowe kasetony ze wzorem, bardzo popularne pod koniec lat 90-tych obecnie są rzadziej spotykane, co nie znaczy że w ogóle. Teraz po prostu są inne lub inaczej wyglądają, skupione na innym elemencie. Z "kasetonu" jest też obniżony sufit, z kasetony są masywne, popularne obecnie listwy przy suficie. Można ich użyć do wyakcentowania innych elementów ściany, jak półki. Kasetony są modne, ale trzeba się liczyć z tym że wraz z upływem czasu moda i wygląd się zmienia. |
| |
Reklamy Google | |
offline KOSTEK24 fachowiec
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline widar fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline chiromancja doświadczony
|
Kasetony maja szereg zalet. Na przykład pozwalają zakryć
pękające tynki na sufitach w blokach. zmniejszają straty
ciepła szczególnie na najwyższych kondygnacjach.
Również gdy dojdzie do zalania mieszkania na
suficie/powierzchni kasetonów/nie ma śladu/. I ostatni -
bardzo szybko się je układa. Inna sprawa czy sie komuś
taki materiał podoba. Mnie średnio ale używam ich z
powodów wyżej wymienionych. Więcej o kasetonach można
przeczytać |
| |
offline Eccelent kierownik
|
|
| |
offline Wall-it doświadczony
|
|
| |
offline Nightmare doświadczony
|
Nie ważne, że nie są już modne, czasami warto iść za praktycznością a nie za modą, a tak jak napisał @chirominacja kasetony są bardzo dobrym, elastycznym i praktycznym rozwiązaniem. Teraz jest bardzo dużo fajnych, modnych wzorów, takich że nawet nie zauważysz że to kaseton, niektóre wyglądają jak tynki dekoracyjne |
| |
offline gosiab kierownik
|
|
|
Czy kasetony są nadal modne?
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- suszarki łazienkowe (do ręczników itp.) Liczba postów: 63 Grupa: Najnowsze t... W przypadku małych łazienek, gdzie przestrzeń na podłodze jest ograniczona, suszarka ścienna stanowi efektywny sposób na oszczędność miejsca. Montaż na ścianie....
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 219 Grupa: Najnowsze t... A co powiesz na te modele https://madar24.pl/meble/lozka/lozka-200 x200/? Estetyczne i funkcjonalne. Nowoczesny design pasujący do każdej aranżacji, duża powierz...
- aranżacja sypialni Liczba postów: 538 Grupa: Najnowsze t... Jeśli zależy Wam na udanym poranku w sypialni, to warto zacząć go od przygotowania kawy w dobrze urządzonej kuchni :) https://meblemibu.pl/kuchnie-na-wymia r-gda...
- Nowoczesna kuchnia. Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Do nowoczesnej kuchni to teraz jest duży wybór mebli, są popularne. Ja sam też myślę o tym żeby tak swoją urządzić, już widziałem hokery do kuchni w tym stylu w...
- Jaki grzejnik łazienkowy? Liczba postów: 415 Grupa: Najnowsze t... Szukając solidnych grzejników łazienkowych w nowoczesnym wydaniu to na pewno warto sprawdzić ofertę Oltens u których opcji nie brakuje w rożnych rozmiarach. Moż...