Czy mieszkania stanieją?

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

21 czerwca 2012, 09:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja oglądałam plany osiedla na bliskiej Woli, ul. Jana Kazimierza, przyjemne osiedle a cena od 5,6 za metr. Także nie jest źle.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 czerwca 2012, 14:01

Tak, ja też tam widziałam jednak zanim wybudują to trochę czasu minie, jednak mnie najbardziej cieszy że jest tam rodzina na swoim.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 czerwca 2012, 09:15

Oj nawet nie wiesz jak szybko zleci. Znajomi rok temu też kupowali tzw. dziurę w ziemi, nie wiadomo kiedy a już sobie wygodnie mieszkają. Jeśli osiedle w planach Ci się podoba, cena ok, to nie ma co czekać, później najlepsze rozkłady i metraże będą wykupione.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 czerwca 2012, 17:00

No niby tak, ale czasem warto poczekać, bo często deweloper obniża cenę, albo robi jakąś promocje, sądzisz że ludzie tak się rzucą na te mieszkania?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2012, 08:24

Czytałam artykuł, że w pierwszym miesiącu sprzedaży było to najchętniej kupowane osiedle na Woli.. także chętnych jest bo cena JUŻ jest dobra. Musisz popatrzeć ile jest mieszkań z takim metrażem jakim chcesz, bo np. 60m2 pewnie pójdą najszybciej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 czerwca 2012, 17:12

Może i masz rację, nie ma co czekać mi chodzi ok 50 m2 a to w sumie popularne mieszkania, a rezerwacja jest płatna?

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2012, 09:10

Niestety nie wiem, troszkę się już orientowałam jak sprawa z deweloperem wygląda ale o szczegóły nie pytałam. Napiszę maila do biura, jak odpiszą to dam znać.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2012, 14:44

Wiadomo że nie musisz się już od tak rzucać, bo nagle nie wykupią wszystkich mieszkań, chyba ze interesuje Cię konkretne, z rezerwacją przeważnie jest tak, że kasa później idzie na poczet mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2012, 08:26

A więc z tą rezerwacją jest tak, że na 2-3 dni jest darmowa, później dwa tygodnie to 2 000 zł,a na miesiąc 5 000 zł. z tym, że kasa przechodzi później na poczet mieszkania. Także rezerwować jak najbardziej ale raczej kiedy jest się pewnym zakupu:).

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2012, 01:07

Jak Robyg np. miał w wakacje promocje, to mieszkania schodziły niemal na bieżąco, teraz też mają znowu dni otwarte może znowu jakaś promocja będzie. Czas się zacząć orientować i rozglądać powoli.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...
  • Nowe mieszkanie w Warszawie, pomocy Liczba postów: 181 Grupa: Nieruchomoś... Jeżeli ktoś z was nie chcę mieszkać w Warszawie i interesuję go na przykład mieszkanie w Brwinowie od developera to polecam zapoznać się z ofertą developera htt...
  • mieszkanie w pod miastem Liczba postów: 27 Grupa: Nieruchomoś... Dla osób zainteresowanych wynajmem lokalu komercyjnego, https://www.mieszkania.inter-bud.pl oferuje różne opcje w Krakowie.
  • Janpul Liczba postów: 3823 Grupa: Nieruchomoś... Witam Was! Poszukujemy z żoną mieszkania (wreszcie dostaliśmy upragniony kredyt...:) ) w Pruszkowie. Czytaliśmy długo komentarza i ostatecznie wybór padł na Jan...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 283

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >