Czy mieszkania stanieją?

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

21 września 2012, 14:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Co chwilę słychać slogany "mieszkania drożeją" "mieszkania tanieją" - to naganianie klientów tylko moim zdaniem i nie ma co się sugerować, w każdym momencie można trafić na dobrą ofertę, także zalecam dystans co do takich nowin:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 września 2012, 16:26

To że mieszkania drożeją czy tanieją to kwestia "cykliczności" rynku, raz jest górka raz dołek. Wiadomo, że nie wrócą czasy sprzed 10 lat ale można się spodziewać, że raz pójdą w dół raz w górę i tak w koło

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2012, 14:05

hmmm sprzed 10 lat? możesz mi przypomnieć co się wtedy działo na rynku mieszkaniowym?

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2012, 11:01

wtedy mieszkania w porównaniu z aktualnymi cenami były bardzoo tanie szczególnie jak się kupowało jakieś do remontu ... myslę że spokojnie różnica była na poziomie 20-30 procent jak ne więcej

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2012, 16:38

no tak, ale co było już nie wróci, przecież pamiętam też, że benzyna również kiedyś była tańsza:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 listopada 2012, 12:34

gdzieś ostatnio był artykuł przewidujący benzynę ponieżej 5 zł :P ale to fakt wszystko jest droższe i raczej nie wróci do stanu wcześniejszego

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2012, 14:36

Na pewno rynek deweloperski trzeba obserwować, ceny się zmieniają dosyć często, raz taniej, raz drożej, trzeba się dobrze wstrzelić, a już najlepiej trafić na jakąś okazję, czy promocję, np. gdy deweloper proponuje niższą cenę na np. 3 ostatnie mieszkania w bloku

Zgłoś | Cytuj | Link

18 listopada 2012, 16:05

jednak w przyszłym roku ma wejść jakiś program ułatwiający dostanie kredytu, czyli więcej ludzi będzie chciało i mogło kupić mieszkanie co za tym idzie mieszkania znów zaczną drożeć, także jeśli chcecie kupić mieszkanie i możecie teraz to zrobić to nie czekajcie-moim zdaniem, warto także korzystać z rabatów, wyprzedaży zawsze coś zaoszczędzicie, a jeśli chodzi o wyprzedaż mieszkań to widziałem kilka dni temu wyprzedaże mieszkań u Ganta

Zgłoś | Cytuj | Link

19 listopada 2012, 15:47

no to to o czym mówię, w inwestycji Ganta zostało kilka mieszkań do sprzedaży, więc deweloper sprzedaje je taniej, daje upusty i rabaty, po to żeby zeszły:) Program, o którym mówisz nie jest tak zachęcający jak Rodzina na swoim i moim zdaniem aż tak bardzo cen mieszkań nie podwyższy:)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 listopada 2012, 20:50

może być mniej korzystny niż rodzina na swoim, ale z tego co słyszałem więcej osób będzie mogło brać kredyt, teraz są korzystne warunki ale blokada udzielania kredytów;/,jednak mówiąc o mieszkaniach Gant warto teraz skorzystać bo ceny są na prawdę atrakcyjne

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...
  • Nowe mieszkanie w Warszawie, pomocy Liczba postów: 181 Grupa: Nieruchomoś... Jeżeli ktoś z was nie chcę mieszkać w Warszawie i interesuję go na przykład mieszkanie w Brwinowie od developera to polecam zapoznać się z ofertą developera htt...
  • mieszkanie w pod miastem Liczba postów: 27 Grupa: Nieruchomoś... Dla osób zainteresowanych wynajmem lokalu komercyjnego, https://www.mieszkania.inter-bud.pl oferuje różne opcje w Krakowie.
  • Janpul Liczba postów: 3823 Grupa: Nieruchomoś... Witam Was! Poszukujemy z żoną mieszkania (wreszcie dostaliśmy upragniony kredyt...:) ) w Pruszkowie. Czytaliśmy długo komentarza i ostatecznie wybór padł na Jan...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 184

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >