Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline kinga20 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
offline waclaw majster
|
|
| |
offline malti doświadczony
|
Moją propozycją jest zapoznanie się z ofertą firmy Vikersonn. Pompa ciepła cena - zapoznanie się z ofertą cenową, skorzystanie z kalkulatora kosztów ogrzewania. Posiadają solidne, przekonywujące do zakupu argumenty. |
| |
Reklamy Google | |
offline przemek986 fachowiec
|
|
| |
offline zuzanQa majster
|
|
| |
offline maraska majster
|
|
| |
offline amanda kierownik
|
Moim zdaniem, dodatkowa opcja jaką jest ogrzewanie podłogowe jest przydatna, jednak jeśli nie masz środków postaw tylko na zwykłe grzejniki pokojowe, które na pewno sprawdzą się dobrze. |
| |
offline matylda inżynier
|
|
|
Czy ogrzewanie podłogowe ma sens w takim ogrzewaniu?
«
Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą
Ostatnio na forum
- Ogrzewanie w domu Liczba postów: 364 Grupa: Robimy inst... Każdy z nas marzy o odpowiednio ogrzanym domu w okresie jesienno-zimowym. Gwarancją idealnej inwestycji jest dobrze wykonany projekt ogrzewania i dobór parametr...
- jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 795 Grupa: Robimy inst... Wybór odpowiedniej formy ogrzewania jest dość istotną kwestią, warto więc skorzystaćz porad i pomocy fachowców w tej branży. Dlatego sprawdźcie sobie stronę, na...
- armatura przemysł. Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta i dystrybutora śr...
- problem z kranem Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Ktoś miał do czynienia z udrażnianiem kanalizacji? Na stronie https://jotka-hydraulik.pl/udraznianie-k analizacji/ widziałem, że oferują takie usługi.
- ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 242 Grupa: Robimy inst... Użytkownik Logun napisał: Rodzaj ogrzewwania jest niezwykle ważny ale przede wszystkim dom musi być porządnie docieplony żeby na ogrzewanie nie wydawać co roku....