Czy ogrzewanie podłogowe ma sens w takim ogrzewaniu?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

27 sierpnia 2014, 19:14

Zgadzam sie: good 0 bad

http://www.kermi.pl/ - proponuję wejść na stronę i poczytać trochę. Podany jest tam też numer tel. więc w razie czego dzwoń i na pewno Ci coś mądrego doradzą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 sierpnia 2014, 13:16

Ogrzewanie podłogowe ma moim zdaniem duży sens,ale wiadomo że podczas instalacji należy uwzględnić kilka czynników,ze swojej strony możemy pomóc jeżeli chodzi o wybór pieca,zapraszamy www.PieceMans.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 września 2014, 21:39

Właśnie dobrze mówisz, Kermi jest naprawde okej. Szczerze polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2014, 19:09

Też mam u siebie grzejniki z Kermi i nie zawiodłam się pod żadnym względem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ogrzewanie w domu Liczba postów: 364 Grupa: Robimy inst... Każdy z nas marzy o odpowiednio ogrzanym domu w okresie jesienno-zimowym. Gwarancją idealnej inwestycji jest dobrze wykonany projekt ogrzewania i dobór parametr...
  • jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 795 Grupa: Robimy inst... Wybór odpowiedniej formy ogrzewania jest dość istotną kwestią, warto więc skorzystaćz porad i pomocy fachowców w tej branży. Dlatego sprawdźcie sobie stronę, na...
  • armatura przemysł. Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta i dystrybutora śr...
  • problem z kranem Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Ktoś miał do czynienia z udrażnianiem kanalizacji? Na stronie https://jotka-hydraulik.pl/udraznianie-k analizacji/ widziałem, że oferują takie usługi.
  • ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 242 Grupa: Robimy inst... Użytkownik Logun napisał: Rodzaj ogrzewwania jest niezwykle ważny ale przede wszystkim dom musi być porządnie docieplony żeby na ogrzewanie nie wydawać co roku....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19461 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 192

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >