Czy opłaca się ogrzewać klimatyzatorem?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

23 grudnia 2014, 17:24

Zgadzam sie: good 0 bad

mija sie z celem i to bardzo, jesli chcesz przyklad bardzo wydajnych grzejnikow, a przy okazji za rozsadna cene to polecam grzejniki Kermi :) będziesz zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 grudnia 2014, 17:47

bardzo sie nie oplaca, bo koszty takie grzania z tego co sie orientuje sa kilkukrotnie wyzsze niz przy normalnych grzejnikach :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 stycznia 2015, 09:26

U mnie akurat się sprawdza, bo mam taki rozkład pomieszczeń i ich urządzenia, że ciepło ze standardowej instalacji grzewczej prawie w ogóle się nie rozchodzi. Nie dało rady przearanzować i zmienić wyposażenia, więc w mojej sytuacji klimatyzator to dobre rozwiązanie. Oczywiście, że są mniej lub bardziej wydajne metody, ale to zależy od wielu czynniki. Wybierałem spośród tych http://www.centrowent.pl/strona-102

Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2015, 09:28

U mnie akurat się sprawdza, bo mam taki rozkład pomieszczeń i ich urządzenia, że ciepło ze standardowej instalacji grzewczej prawie w ogóle się nie rozchodzi. Nie dało rady przearanzować i zmienić wyposażenia, więc w mojej sytuacji klimatyzator to dobre rozwiązanie. Oczywiście, że są mniej lub bardziej wydajne metody, ale to zależy od wielu czynniki. Wybierałem spośród tych http://www.centrowent.pl/strona-102

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2015, 15:33

pytanie z serii: "czy opłaca się wyjechąc do donbasu na wakacje"? grzać to możemy pompą ciepła jednocześnie chłodząc latem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lutego 2015, 21:51

w takim przypadku lepiej zamontować piec gazowy lub na inny rodzaj paliwa
montaż kotłów gazowych

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2015, 09:22

Pełna zgoda,o wiele lepszy rozwiązaniem będzie ogrzewanie centralne plus dobra izolacja budynku od której należy zacząć. W kwestii samego kotła,to zapraszam na www.Kociol.net chętnie doradzimy.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2015, 14:13

Jest to kompletnie nieopłacalne i odradzam,bo zimą nie odczujesz ani ciepła ani oszczędności na rachunkach. Zainteresuj się systemami fotowoltaicznymi lub ogrzewaniem biomasą.

www.Oze.Sklepna5.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2019, 12:43

Jeżeli szukasz fachowej firmy od montażu kotłów grzewczych to skontaktuj się z firmą https://www.pwserkowski.pl/. Firma oferuję ponadto montaż i uruchomienie kotłowni gazowych, olejowych, elektrycznych, stałopalnych (drewno, węgiel, pelet), pomp ciepła i węzłów cieplnych, montaż urządzeń do podgrzewania wody użytkowej (elektrycznych, gazowych i pomp ciepła), montaż kominków z płaszczem wodnym z integracją z innymi źródłami ciepła, montaż instalacji gazowych wewnętrznych i zewnętrznych, montaż instalacji wodno-kanalizacyjnej, montaż instalacji grzejnikowej i wodnego ogrzewania podłogowego i tym podobne.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2019, 12:47

car financing offers citizen one auto finance auto refinance classic car financing auto loans

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Instalacja grzewcza Liczba postów: 142 Grupa: Robimy inst... Wieloletnie doświadczenie w instalacjach sanitarnych, grzewczych, wodno-kanalizacyjnych oraz wentylacyjnych posiada firma Szumscy. Pełny zakres usług jest u nic...
  • Jaki wybrać kocioł? Liczba postów: 32 Grupa: Robimy inst... Jaki kocioł gazowy? Co polecacie dom 110 m2, dwie łazienki (w jednej wanna a w drugiej prysznic), kuchnia... Chciałabym żeby ciepła woda była dostępna non stop....
  • gdzie ten tani węgiel? Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... W przypadku kiedy szukasz solidnego dostawcy węgla? Rastar2 z Chorzowa https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-wegla-cennik to rzetelna firma, która oferuje....
  • jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 794 Grupa: Robimy inst... Nie ma nic lepszego niż poczucie ciepła i komfortu w swoim własnym domu, zwłaszcza w chłodne dni. Dlatego też warto zainwestować w niezawodne i ekonomiczne rozw...
  • Jakie szambo? Liczba postów: 58 Grupa: Robimy inst... Szukasz skutecznych rozwiązań do oczyszczania szamba lub przydomowej oczyszczalni. To jak najbardziej warto zapoznać się z marką Biofos Professional https://skl...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 421

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >