Witamy serdecznie, osoby które chca kupic w rewelacyjnej cenie płytki ceramiczne, płytki ścienne, płytki gresowe, podłogowe zapraszamy do odwiedzenia strony www.twojaplytka.pl. Polecamy Państwu płytki ceramiczne, płytki gresowe, płytki łazienkowe. Zapewniamy własny transport. Posiadamy najlepszej jakości płytki Opoczno, płytki Paradyż, Tubądzin POLECAMY
Gość: Marcin121 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
Miałem ten sam problem Latem gdy płytkuje się schdy nie myśli sie o zimie. Ja na gotowe schody zamówiłem specjalne wycieraczki na schody, świetnie czyszczą obuwie z błota i śniegu i są antypoślizgowe. Producent wykonał mi je na wymiar moich schodów. Jak ktoś jest zainteresowany podaje link do strony www.wycieraczka.eu Moim zdaniem jest to niedrogie i funkcjonalne rozwiązanie na lata. |
| |
Reklamy Google | |
offline rafi doświadczony
|
Problem ze schodami? Nie, nie, nie! Jeśli tylko zaufasz naszym usługom, ten problem natychmiastowo zniknie. |
| |
offline caramel praktykant
|
|
| |
offline idiomka praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline bud fachowiec
|
|
| |
offline laremont9791 doświadczony
|
|
| |
offline Tośka999 doświadczony
|
Pamiętam, jak moi rodzice, obłożyli płytkami "antypoślizgowymi" schody, taras i balkon. Gdy pojawił śnieg, to te miejsca zostały omijane wielkim ,krokiem, tylko że oczywiście na schody trzeba było jakoś wejść. Po prostu okazały się jednym, wielkim lodowiskiem!! A miały być antypoślizgowe!!!! Więc jak kupujecie płytki "antypoślizgowe". to niech dadzą wam gwarancie, że w 100% są...chociaż na te też była dawana....;/ |
| |
offline Rafaello majster
|
|
| |
offline justyna85 fachowiec
|
|
|