Czy umiecie ze sobą rozmawiać ?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Intech Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Polecacie firmę Intech? Chciałabym zlecić wykonanie pergoli aluminiowej sprawdzonemu producentowi.
- Problem alkoholowy - jak walczyć? Liczba postów: 478 Grupa: Trudne tema... Ludzie piją różne produkty alkoholowe i ja to jestem w stanie zrozumieć, ale nie wiem na przykład, czy jagermeister czy jest zdrowy i czy jego picie nie sprawi,...
- Producent kart Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Producent kart - jakiego polecacie? Chciałabym stworzyć karty do gry z logo firmy na prezent świąteczny dla pracowników.
- mieszkania deweloperskie katowice Liczba postów: 19 Grupa: Trudne tema... Zmiany w przepisach dotyczących segregacji odpadów w Katowicach wzbudzają dyskusje wśród mieszkańców. Wiele przydatnych informacji, jak prawidłowo sortować śmie...
- Konferencja - Warszawa i okolice Liczba postów: 49 Grupa: Trudne tema... Jakby ktoś szukał takiego miejsca do organizacji pro eventu we Wrocławiu, to polecam sprawdzić https://hydropolis.pl/dla-firm/.