Czy warto inwestować w ogrodzenie panelowe?

« Powrót do artykułu: Czy warto inwestować w ogrodzenie... | « Powrót do grupy: Ogród i działka

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

22 listopada 2013, 11:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Gość: Ola4 napisał: no tak tylko widze ze Andrewex ma drewniane ogrodzenia a
mnie bardziej zalezy np na takich http://www.brado.wer.pl/
chyba ze nie zauwazylam ich w ofercie. sadze na dzialce
iglaki i takie ogrodzenie mi do nich najbardziej pasuje

Powiedziałbym że warto, chociaż do iglaków, to możesz mieć też zwykłą siatkę – taniej Ci wyjdzie, choć wiadomo, że panelowe będzie wyglądało o wiele bardziej efektownie. I tak jak wspominano, o ile siatkę spokojnie można sobie samemu zamontować, o tyle z panelowe bym zamówił od razu z montażem. Moją posesję ogrodził Europłot z Łodzi i bardzo mi się podoba nie tylko materiał wykonania, ale i jakośc usług.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 listopada 2013, 09:25

Ja osobiście polecam ogrodzenia panelowe od Plotbud, według mnie są zdecydowanie najlepsze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 grudnia 2013, 22:13

Oczywiście że warto. Na przykład ogrodzenia panelowe od Plotbud są bardzo dobre.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 stycznia 2014, 23:18

Z pewnością. Te ogrodzenia od Plotbud prezentują się naprawdę dobrze

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2014, 11:55

Muszę się zgodzić. Są naprawdę tanie i dlatego uważam, że warto je wybrać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 stycznia 2014, 10:27

Hmm naprawdę tanie? To znaczy ile zapłace średnio za takie ogrodzenie w Plotbud?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lutego 2014, 00:08

Ciekawe ile plotbud zainwestował w firmę która robi komenty aż razi w oczy plotbud to plotbud tamto najlepszy polecam super usługa pozycjonowania działa tylko za mało ludzi ma firma bo w jednej stylistyce piszą Ogólne razi

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2014, 18:32

Witam, posiadam domek za miastem który pierwotnie z trzech stron ogrodzony jest siatką. Wcześniej w swojej okolicy nie posiadałem tak blisko sąsiadów ale od zeszłego roku to się zmieniło i latanie po działce w samych bokserkach i wygłupy ze znajomymi zrobiły się trochę krempujące. Na stronie http://www.praktiker.pl/produkty,810/ploty_dr ewniane.html znalazłem panele które pasują rozmiarowo między słupki siatki. Czy warto stawiać takie panele czy może postawić coś już na stałe. Podobają mi się te panele bo stanowią część integralną z resztą otoczenia. Co o tym myślicie? Jak jest z żywotnością takich paneli?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2014, 11:57

Może, ale ogrodzenia panelowe nie są złe. Zwłaszcza kiedy patrzysz tylko na oszczedności.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2014, 10:55

Zgadzam się. Dobrze dobrane ogrodzenia panelowe takie jak np. te oferowane przez Plotbud pasują niemal do każdego domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 165

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >