Czy warto kupić inteligentne żarówki (smart)? Sprawdzamy!

« Powrót do artykułu: Czy warto kupić inteligentne żarówki... | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

7 grudnia 2022, 18:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Zdecydowanie. Innowacje to coś, w co warto inwestować. Sami mamy yeelight i życie z inteligentnym oświetleniem widzi sie nieco..w jaśniejszych barwach ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2022, 23:49

Ja polecam Yeelight, bo to sprawdzona firma i nie kosztuje milionów - niskim nakładem można zmienić całe mieszkanie czy dom na oświetlenie smart :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 grudnia 2022, 01:00

Sam mam inteligentne oświetlenie w domu od Yeelight i zdecydowanie warto w to zainwestować. Bardzo funkcjonalne i oszczędne przy okazji.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 grudnia 2022, 14:27

Również korzystamy z oświetlenia yeelight -super rozwiązanie

Zgłoś | Cytuj | Link

16 grudnia 2022, 00:38

Byłem negatywnie przekonany do smart home, ale od kiedy postawiłem na oświetlenie z Yeelight to zauważyłem ogromne oszczędności, więc nie dziwie się, że tak dużo osób Yeelight poleca

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 grudnia 2022, 13:51

Yeelight jest bardzo fajną opcją, jeżeli ktoś chce inteligentne oswietlanie, cenowo wypada okej a możliwości są spore

Zgłoś | Cytuj | Link

18 grudnia 2022, 14:43

Chętnie przetestuję, brzmi to ciekawie

Zgłoś | Cytuj | Link

21 grudnia 2022, 11:00

Arwen ceiling S jest super. Polecam jeśli ktoś dopiero wchodzi w temat inteligentnego oświetlenia

Zgłoś | Cytuj | Link

23 grudnia 2022, 23:36

A coś na sufit od yeelighta polecicie? lampka nocna sprawdza się super i planujemy bardziej wejść w temat inteligentnego oświetlenia

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2022, 15:37

Bardzo chętnie sam bym zrobił w domu to Yeelight. Może się uda za kilka miesięcy

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 198

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >