offline gabon fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kirek praktykant |
Znaleźć najemcę wcale nie jest tak trudno, wszystko zależy od miasta i lokalizacji mieszkania w nim. Kumpel odziedziczył mieszkanie, o średnim standardzie. Mieszkał tam chyba 2 lata ale w tym roku wyczaił jakąś akcję promocyjną w Sand City i postanowił zmienić lokum a te drugie mieszkanie wynająć i nie miał większych kłopotów ze znalezieniem lokatorów. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Ewa_09 praktykant |
Ja uważam że kupno mieszkania pod wynajem to dobra inwestycja. Najlepiej sfinansowana częściowo w kredycie, kwota wynajmu żeby czerpać zyski, musi być większa niż kwota raty kredytu...Właśnie zastanawiam się nad kupnem apartamentu DUNE w Mielnie. Za 9.000 za m kw moge kupić wykończone luksusowo mieszkanie z widokiem na morze, z własnym basenem i plażą...Szukam czegoś co i przyniesie mi zysk ale i zmobilizuje mnie do większego wypoczynku bo jestem strasznie zapracowana...Chyba muszę troche zwolnić i zastanowić się nad tego typu inwestycjami... |
| |
offline żonkil doświadczony
|
Przychylę się do opinii przedmówcy, że jednak kupno mieszkania pod wynajem to jest dobra inwestycja. Tylko sobie musisz odpowiedzieć na pytanie, komu chcesz je wynajmować, czy chcesz je podnająć studentom, młodym małżeństwom, czy może jeszcze komuś innemu. A jeśli będziesz szukał mieszkania, żeby kupić możesz zajrzeć tutaj http://nieruchomosci.dom.eu/ możesz sobie porównać ceny, wybrać najbardziej odpowiadającą Ci lokalizację. |
| |
Gość: Jaro_holl praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Loen praktykant |
Słyszałem o inwestycji Dune w Mielnie. Większość mieszkań jest już wykupiona, pomimo kryzysu jednak ludzie kupują takie mieszkania. Szkoda tylko że ofert kredytowych typu "buy to let" jest tak mało... Takie inwestycje będą się cieszyły coraz większym zainteresowaniem, w końcu inwestowanie w nieruchomości to idealny sposób osiągnięcia wolności finansowej:) |
| |
Gość: Benek praktykant |
W przypadku wynajmowania takich mieszkań jak te Dune bardzo duże znaczenie ma lokalizacja. Zawsze mieszkania położone nad samym morzem będą cieszyły się dużym zainteresowaniem, czy w sezonie wakacyjnym czy nie...Standard też jest bardzo istotny, może nie zawsze polacy szukają luksusowych mieszkań wakacyjnych ale cudzoziemcy przyzwyczajeni są już do wyższego standardu pokoi czy hoteli... |
| |
Gość: mikołaj praktykant |
|
| |
Gość: Luka1981 praktykant |
Z tym Mielnem to totalna bzdura. Zajmuje się
nieruchomościami mam i miałem kilka mieszkań i obiektów
komercyjnych. Cena wynajmu nigdy nie spłaci wam kredytu.
Bajki przeczytane na temat nieruchomości i wolności
finansowej pisane przez pseudo ekspertów i jeszcze
najlepiej amerykańskich to strata czasu. |
| |
Gość: edyp praktykant |
|
|
Czy warto kupować mieszkanie pod wynajem?
«
Powrót do artykułu: Czy warto kupować mieszkanie pod... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 219 Grupa: Inwestycje Jak najskuteczniej i wygodnie sprzedać nieruchomość? Bez względu na rodzaj nieruchomości, by transakcję przyspieszyć oraz przeprowadzić bez konieczności samodzi...
- Zanim komornik zapuka do drzwi. Liczba postów: 8 Grupa: Inwestycje Tutaj na tym blogu znajdziecie ciekawe informacje, kiedy komornik może wam coś zająć i zawitać do waszego miejsca zamieszkania !
- Puk, puk... Komornik! Liczba postów: 5 Grupa: Inwestycje
- Generalny wykonawca osiedla NeoVillage Liczba postów: 5 Grupa: Inwestycje Bardzo fajna wizualizacja osiedla. Osiedle wygląda na przyjazne, fajna lokalizacja do zamieszkania.
- Domy szeregowe Liczba postów: 1 Grupa: Inwestycje