Fajne rozwiązanie to rolety zewnętrzne typu screen. Jakiś czas temu siostrze wybierałyśmy, wybrałysmy wersję półprzezroczystych do większości mieszkania i tylko do sypialni zaciemniające. Rolety kupowałyśmy w tyskiej firmie Roll-Adam, jak na razie wszystko super się sprawdziło.
Stron: 21 ▾ ◂◂ ◂ 13 14 15 16 17 ▸ ▸▸
offline MajkaZ inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Paniklaudia majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline lewis majster
|
Cóż ja rolety antywłamaniowe posiadam głównie dlatego, by mój ubezpieczyciel dał mi lepszą ofertę na lepszych warunkach. Ale też przydają się jak np chcę obejrzeć film na swojej plazmie, a za oknem jest środek dnia i bardzo słonecznie to wtedy idealnie się one sprawdzają. Dodatkowo wszystko mam na pilota ;] Zanim je zamontowałem to czytałem, że ludzie po kilku latach mają problemy z mechanizmami i sterownikami, u mnie po 3 latach nadal wszystko działa, bo ludzie z http://sukcesgroup.pl/ zastosowali markowe elementy - ja się na tym nie znam dokładnie, ale widać, że fachowo podchodzą do sprawy, a nie robią byle fuszerkę. |
| |
Gość: Lidka87 praktykant |
Ja mieszkam niestety na jakimś trefnym osiedlu gdzie non stop sąsiedzi opowiadają, że ktoś im się włamał do mieszkania na parterze. Niestety jedny sposób w jaki mogłam zabezpieczyć moje mieszkanie to rolety zewnętrzne. Nigdy mi się jakoś za specjalnie nie podobały ale znalazłam w internecie stronę http://maat.com.pl/ i zdecydowałam się zakup u nich rolet. Jestem zadowolona bo pełnią w 100% swoją funkcję i jetsem teraz spokojna o swoje mieszkanie i dodatkowo zadowolona bo w kolorze jaki wybrałam wyglądają na prawdę ładnie |
| |
Gość: okala praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: xavier praktykant |
Witam. Zgadzam się całkowicie. To co zauważyłem z własnego doświadczenia, to fakt, że poza wspomnianymi zaletami zatrzymywania ciepła i dodatkowego poczucia bezpieczeństwa, które zostały poruszone - jest uzyskanie błogiej ciszy przy zamkniętej rolecie. Czy wy też tak macie? Moje rolety doskonale wytumiają i odcinają od świata zewnęrznego. Nie wiem czy to jest kwestia montażu czy to norma ale można naprawdę wypocząć. U mnie w Sulejówku bardzo dobrze radzi sobie firma z Dworcowej, tu jest ich oferta na rolety zewnętrzne - polecam sprawdzić. Z tego co słyszałem od Pani z recepcji to ogarniają spokojnie całe Mazowieckie. |
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline Unistyl24.pl doświadczony
|
|
| |
offline grzesiu_g praktykant
|
Ze swojej strony raczej nie przypisywał bym wadliwości sterowania całej istocie rolet, bo wada może wynikać poprostu z silnika. Mam zgoła odmienne doświadczenia z roletami i o awaryjności nie ma mowy. Ale te rolety zewnętrzne, które zamontowali mi ponad rok temu mają napedy dostarczane przez vertex wiec jest to zupełnie inna bajka chociaż cenowo było bardzo przystępnie. |
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
|
Stron: 21 ▾ ◂◂ ◂ 13 14 15 16 17 ▸ ▸▸