Jeżeli komuś zależy na oknach lub na poprawieniu warunkach w pomieszczeniach to wydaje mi się że zdecydowanie warto. Sam zamontowałem rolety zewnętrzne we wszystkich oknach na parterze i czuję się dzięki temu bezpiecznie. Mogę je zasunąć dzięki czemu pokoje nie nagrzewają się. Jak ktoś będzie już kupował to polecam ten sklep https://wolakrakzal.com.pl , sam z niego zamawiałem i jestem bardzo zadowolony.
Stron: 21 ▾ ◂◂ ◂ 14 15 16 17 18 ▸ ▸▸
Gość: danieln111 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline MebleTapicerowane.Sklep.pl doświadczony
|
|
| |
offline karola12 kierownik
|
Jasne, że warto! My mamy od nie dawna, ale już zdążyliśmy zobaczyć ile rolety zewnętrzne mają zalet. Ograniczają hałas z zewnątrz, latem chronią przed nagrzaniem pomieszczenia ... nie zastanawiaj się tylko montuj, a jeśli wciąć szukasz dobrych jakościowo rolet, to podsyłam Ci stronkę firmy, w której my z mężem zamawialiśmy nasze rolety: www.res-dom.pl, RES DOM z Rzeszowa, znajdziesz ich na Placu Wolności 7 ;p |
Ten post był edytowany przez karola12 dnia: 23 kwietnia 2018, 12:02 | |
| |
Gość: arrt praktykant |
Bardzo tanie, nawet tańsze niż od aukcyjnych odpowiedników rolety materiałowe wewnętrzne znajdziesz w Najtańsze we Wszechświecie. Jest w Krakowie ekspozycja wszystkich rolet wewnętrznych. Moim zdaniem warto sprawdzić. Inaczej na żywo przedstawia się roleta, a inaczej zdjęcia w internecie. Kolory często inne, a przy większych aranżacjach to jednak kluczowa sprawa. Pozdrawiam. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: patronek praktykant |
|
| |
Gość: wixoa praktykant |
|
| |
Gość: jeremiik praktykant |
|
| |
offline Spec-wood.pl majster
|
|
| |
offline patekz inżynier
|
Moim zdaniem średnio takie rozwiązanie się spisuje, poza tym w domu ciągle ciemno latem, jak są upały. Roleta też się nagrzewa przekazując ciepło dalej. A w domu za ciepło i nie można normalnie funkcjonować. Stąd rozwiązaniem są markizy do okien Fakro. Elegancko cieniują, nie pozwalają się nagrzewać szybom, chronią prywatność. No i bez kłopotu można je samemu zamontować |
|
Stron: 21 ▾ ◂◂ ◂ 14 15 16 17 18 ▸ ▸▸