![]() Gość: plener praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Emilka05 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Oola praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() EdwardGreer praktykant
![]() |
Cóż, nieruchomości to oczywiście bardzo dobry pomysł, ale nadal wolę inwestować w akcje i papiery wartościowe. Bo wybór wiarygodnego brokera jest dość prosty – przy okazji mogę go polecić. Teraz można znaleźć najlepsze warunki do handel akcjami https://j2t.com/pl/solutions/stocks/ , na tej stronie sam założyłem u nich konto i jestem ze wszystkiego zadowolony. Tutaj mam dostęp do globalnego rynku, na którym mogę kupić akcje wiodących spółek. |
| |
offline ![]() Kazikdobry fachowiec
![]() |
Ja polecam apartamenty nad morzem z pięknym widokiem : |
Ten post był edytowany przez Kazikdobry dnia: 13 września 2024, 11:47 | |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: TravisDag praktykant |
|
| |
![]() Gość: walduś praktykant |
|
| |
|
| |
|
| |
|
|
Czy własny apartament nad morzem to dobra inwestycja?
«
Powrót do artykułu: Czy własny apartament nad morzem... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Baltic Plaza Hotel Medi SPA i nowoczesna baza SPA... Liczba postów: 8 Grupa: Inwestycje Zwracam uwagę na jakość hoteli, w których się zatrzymuje. Byłem ostatnio w Poznaniu i zatrzymałem się w polecanym mi Hotelu Włoskim - hotel dla rodzin Poznań ,....
- Inwestycje komercyjne napędzają rynek obrotu grunt... Liczba postów: 0 Grupa: Inwestycje
- Dlaczego warto skorzystać z pomocy agenta nierucho... Liczba postów: 0 Grupa: Inwestycje
- Czy warto inwestować w mieszkania pod kontem zakup... Liczba postów: 2 Grupa: Inwestycje Dzięki za opinię! Ja akurat nie zarabiam na inwestycjach — zupełnie inna bajka. U mnie działa coś zupełnie innego: gram regularnie w online-kasynie, konkretnie....
- Apartamenty na sprzedaż we Wrocławiu – Luksusowe Ż... Liczba postów: 1 Grupa: Inwestycje The location alone, being so close to everything, is a huge plus. I also appreciate the emphasis on luxury and convenience with the smart home features and amaz...