Według mnie jest to bardzo korzystne dla osób, które budują domy, ponieważ oprócz tego, że dostaje się dofinansowanie do budowy to dom po prostu zużywa mniej energii co oczywiście przekłada się na rachunki i kieszeń. Ja gdybym teraz budował dom to z pewnością zdecydowałbym się na system Termalica. Jest produkowany z naturalnych surowców, ma najmniejszy wskaźnik promieniotwórczości, bardzo krótki czas budowy - murowanie domu trwa 17 dni.
Czy budownictwo wysoko energooszczędne się opłaca
«
Powrót do artykułu: Czy budownictwo wysoko energooszczędne się... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Dachówki ceramiczne oraz betonowe kluczowy element... Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re...
- Dokumentacja obiektu–zawartość i wymagania formaln... Liczba postów: 12 Grupa: Budowa i re... Przy prowadzeniu magazynu ważne jest, aby pamiętać by dostępne były wózki transportowe . Są niezbędnym elementem i gwarantują bezproblemowe funkcjonowanie. Jeśl...
- Jaki kolor na elewacje domu wybrać? Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re... Zdecydowałem się na odświeżenie elewacji domu i po wielu opiniach wybrałem firmę Ejas. To była dobra decyzja, przede wszystkim profesjonalna ekipa, szybka reali...
- Jak dobrać kolor okien, drzwi i bramy garażowej Liczba postów: 17 Grupa: Budowa i re... Drzwi stalowe to świetny wybór, ale jeśli chodzi o wnętrza, zdecydowanie polecam drzwi Asilo od Entra. Nowoczesne wykończenie, np. w antracycie, nadaje pomieszc...
- BHP w pracach domowych Liczba postów: 9 Grupa: Budowa i re... BHP obrosło w wiele mitów https://pl.vits.co/blog/6-mitow-o-techno logii-w-bhp, w domu też trzeba uważać na odpowiednie zasady BHP.