offline Margerytka majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Casabblanca praktykant |
W teorii tak, ale nie jestem pewna czy tak naprawdę to on
sobie z tym poradzi, bo przy budowie basenu mnóstwo rzeczy
dochodzi takich, przy których można odpaść. Jak
zaplanować zrobienie odpływu wody, jak zapewnić
szczelność i sprawić , że woda nie wysiąkła na drugi
dzień? Przecież to setki litrów są. |
| |
Reklamy Google | |
offline lewy216 praktykant
|
|
| |
Gość: ergreg praktykant |
|
| |
offline Lisia93 doświadczony
|
Zależy też jaki to basen. Wiadomo, że dziurę wykopie ale trzeba pamiętać, że na tym budowa basenu się nie kończy. Te wszystkie przejścia murowe do basenu, cała hydraulika, filtr, dysze, pomieszczenie techniczne do basenu. Wiele przy tym pracy. Jakby ktoś budował to polecam sklep, w którym są do kupienia elementy wyposażenia basenu, oświetlenie, folie itp. Sprawdźcie sami: https://poolneo.pl/. |
| |
Reklamy Google |
Czy do zbudowania basenu w ogrodzie potrzebna specjalna ekipa?
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- szambo z szambem Liczba postów: 32 Grupa: Firmy budow... Pompy jednostopniowe znajdują zastosowanie w prostych układach cyrkulacji wody, takich jak baseny, fontanny czy systemy nawadniające. Dzięki swojej konstrukcji....
- usługi i produkcja CNC Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Jestem pewny, że dużo osób skorzysta z gubad . To jest naprawdę bardzo dobra oferta.
- Gdzie reklamować firmę wnętrzarską? Liczba postów: 109 Grupa: Firmy budow... Mam świetny pomysł! Udział w targach branżowych. Możesz zdecydować się na hostessy i promotorów, którzy m.in. będą rozdawać swoje ulotki. Jeśli się zainteresuje...
- Depilacja dla mężczyzn Liczba postów: 23 Grupa: Firmy budow... Hej! Na stronie https://machnica.pl/depilacja/ czeka na Was szeroka oferta depilacji. To miejsce, gdzie specjaliści dbają o Wasze zadowolenie i komfort podczas....
- magazyn Liczba postów: 541 Grupa: Firmy budow... Szukasz osprzętu do wózków widłowych, takiego jak przedłużki do wideł, trawersy czy liny stalowe? Mipromet ma szeroką ofertę wysokiej jakości produktów, jak tra...