Cieszę się, że jest pomoc dla nas rolników. W końcu my też w pewnym stopniu napędzamy tą gospodarkę. Chociaż pomoc Ukrainie sprawia, że od Polaka już mniej zboża kupujemy. Dlatego warto pomagać, nasze uprawy i utrzymanie gospodarstw nie kosztuje mało. Dlatego ja będę korzystać z dotacji. Na https://jakiwniosek.pl/ znalazłem wniosek do pobrania na dotacje dla rolników. Chcę złożyć na początku 2023 roku jak będą kolejne budżety. Rozbuduję gospodarstwo. Taki mam plan.
Czy dopłaty do nawozów, dla rolników zahamują wzrost cen żywności?
«
Powrót do artykułu: Czy dopłaty do nawozów, dla... | «
Powrót do grupy: Aktualności
Ostatnio na forum
- W Katowicach zakończyło się wyjątkowe wydarzenie... Liczba postów: 39 Grupa: Aktualności
- Łódź, Kraków, Warszawa, Wrocław, Rzeszów biorą udz... Liczba postów: 100 Grupa: Aktualności Digital kindergarten education indeed opens up new learning opportunities for young children while involving parents in the process. However, to make the most o...
- Agencja Jartom pomaga w komercjalizacji nieruchomo... Liczba postów: 3 Grupa: Aktualności Dobra firma, współpracujemy od kilku lat, wszystko w najlepszym porządku. Znaczenie ma dla nas tylko jedno - skuteczność i pod tym względem faktycznie działają....
- Skuteczny marketing w branży budowlanej Liczba postów: 65 Grupa: Aktualności Myślę, że najlepiej podjąć współpracę z agencją reklamową i jej powierzyć to zadanie. Oczywiście każdy krok konsultować i swoje uwagi jasno i precyzyjnie zaznac...
- Property Forum Miasta i Regiony: Władze miast, dew... Liczba postów: 40 Grupa: Aktualności