Myślę o położeniu dywanu na płytkach w korytarzu.
Ale czy nie będzie się ślizgał. Nie mam ogrzewania
podłogowego i płytki są bardzo zimne. Dywan chcę kupić
taki mniejszy
http://www.dywany.net/produkt,Finea%20Exclusive,202.html
[url] bardziej na środek. Co możecie mi doradzić?
offline sylwiaa praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline eliiii praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Ja mam miałam tą matę przed remontem, muszę powiedzieć, że to coś okropnego, nie wiem co bym zrobiła gdybym nie miała w zamiarze wymiany podłogi. Mata pozostawiła sobie takie ślady, że trudno było się tego pozbyć niestety nie zdecyduje się już na nią, szkoda nowej podłogi, no ale to było drewno być może na płytkach będzie inaczej |
| |
offline Floor_net_pl doświadczony
|
|
| |
offline gabon fachowiec
|
Tak, ale moim zdaniem powinien to być dosyć ciężki, masywny dywan. Może on być np. taki - https://dywanwdomu.pl/kategoria/shaggy-i-kudl acze Żeby pojawiał się poślizg, ten dywan musiałby być naprawdę cieniutki i kiepskiej jakości, a zakładam, że takich chcecie unikać, prawda? |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Damian783 praktykant |
Ciężko powiedzieć, bo moim zdaniem jeżeli mamy płytki to dywan raczej odpada, ale to też kwestia gustu. Osobiście jestem zwolennikiem naturalnego drewna, w szczególności dębowego, sam zamawiałem podłogę do domu na Chene.pl i nie zawiodłem się, jest bardzo trwała i elegancka. |
| |
offline eMojePodlogi.pl majster
|
Moim zdaniem to podwojenie tego samego efektu, bo z jednej
strony chcesz mieć ciekawy i ładny wzór płytek,natomiast
z drugiej oryginalny dywan, więc to się powiela. Zdecyduj
się na jedną opcją, ja osobiście wybrałby płytki plus
ogrzewanie podłogowe. |
| |
offline ktosia kierownik
|
Ja mam w łazience dywanik na płytkach i wszystko jest jak najbardziej w porządku :) Kupiłem go na www.zlotesklepy.pl i wygląda naprawdę ładnie, jest taki inny niż te wszystkie wykładziny do łazienek. Dzięki temu mogę się chwalić że całe mieszkanie mam nowocześnie i kolorowo urządzone, bo nawet łazienka jest czarno-czerwona :D |
| |
Gość: safe auto insurance praktykant |
|
| |
Gość: eduardooc16 praktykant |
|
|