Czy jesteście zadowoleni z ogrzewania w waszych domach?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

14 stycznia 2016, 10:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Planując system,instalację grzewczą w naszym domu,warto uwzględnić także wybór odpowiedniego i wydajnego kotła. Akurat tak się składa,że na Elando.pl pomożemy i doradzimy,właśnie to jest naszą specjalizacją.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 stycznia 2016, 21:51

Kotły, to już przeżytek. Nadają się jeszcze do starych nie izolowanych domów.
W nowych energooszczędnych domach nie mają nic do szukania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2016, 10:57

Nie zgodzę się,bo nawet w przypadku dobrze izolowanych domów,kocioł w dalszym ciągu spełnia bardzo ważną funkcję,o czym zresztą można poczytać na forum.

Elando.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2016, 23:09

Ciekaw jestem jaką rolę może pełnić kocioł w domu pasywnym? Chyba tylko jako ozdoba.
Na forum ludzie piszą takie bzdury, że nawet tego nie da się czytać!

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2016, 20:14

[quote=enerbau.pl]Ciekaw jestem jaką rolę może pełnić kocioł w domu
pasywnym? Chyba tylko jako ozdoba.

Na forum ludzie piszą takie bzdury, że nawet tego nie da
się czytać!

to po co tu siedzisz? o 23.09 zdecydowanie lepiej w łóżku pobaraszkować niż się reklamować

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 stycznia 2016, 01:04

Użytkownik mnowak80 napisał: [quote=enerbau.pl]Ciekaw jestem jaką rolę może pełnić
kocioł w domu

Na forum ludzie piszą takie bzdury, że nawet tego nie
da

się czytać!

to po co tu siedzisz? o 23.09 zdecydowanie lepiej w łóżku
pobaraszkować niż się reklamować
Użytkownik mnowak80 napisał: [quote=enerbau.pl]Ciekaw jestem jaką rolę może pełnić
kocioł w domu

Na forum ludzie piszą takie bzdury, że nawet tego nie
da

się czytać!

to po co tu siedzisz? o 23.09 zdecydowanie lepiej w łóżku
pobaraszkować niż się reklamować

Dzieciaku, jeżeli tylko o Tym myślisz, to pomyliłeś fora!

Może łaskawie wskażesz reklamę w moich postach...

Może ten post też już za późno napisałem?
Sorry, ale cierpię na bezsenność...

Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2016, 10:10

Przeżytek? Nie zgadzam się. Przecież kotły nadal mogą być ekologicznie, tym bardziej kiedy współtworzą hybrydę grzewczą np. z odnawialnym źródłem. Inny przykład niż nasz: zestaw z kotłem na ekogroszek EKO-GT KWP S i PC Spectra GT.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2016, 07:41

To jeszcze zalezy czy komuś zalezy na ekoloii czy nie, bo wtedy licza sie przede wszystkim koszty "ładowania kotła". Świetnym dodatkiem będą grzejniki płytowe kermi therm x2. Zwiększają kofort cieplny o 25% procent oraz dodatkowo wykorzystują w 100% promieniowanie cieplne, co daje całkiem fajne oszczedności energii :)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2016, 09:15

A jaki jest koszt montażu oraz kupna tych grzejników? Skoro zachwalasz to podaj również szczegóły,tak aby każdy na forum wiedział z jakim wydatkiem musi się liczyć.

www.Elando.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zbiornik na paliwo Liczba postów: 87 Grupa: Robimy inst... Chcesz zadbać o jakość paliwa i ochronić swoją maszynę przed zanieczyszczeniami? Sprawdź filtr paliwa SWIMER! Dzięki wysokiej przepustowości 100l/min idealnie s...
  • Jaki wybrać kocioł? Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... Jaki kocioł gazowy? Co polecacie dom 110 m2, dwie łazienki (w jednej wanna a w drugiej prysznic), kuchnia... Chciałabym żeby ciepła woda była dostępna non stop....
  • Instalacja grzewcza Liczba postów: 142 Grupa: Robimy inst... Wieloletnie doświadczenie w instalacjach sanitarnych, grzewczych, wodno-kanalizacyjnych oraz wentylacyjnych posiada firma Szumscy. Pełny zakres usług jest u nic...
  • gdzie ten tani węgiel? Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... W przypadku kiedy szukasz solidnego dostawcy węgla? Rastar2 z Chorzowa https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-wegla-cennik to rzetelna firma, która oferuje....
  • jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 794 Grupa: Robimy inst... Nie ma nic lepszego niż poczucie ciepła i komfortu w swoim własnym domu, zwłaszcza w chłodne dni. Dlatego też warto zainwestować w niezawodne i ekonomiczne rozw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 385

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >