Wg mnie koraliki są bardzo fajnym rozwiązaniem :)
niekoniecznie muszą być one na całą przestrzeń między
futrynami - mogą być one w kształcie łuku, jak np. tu
http://allegro.pl/item685548516_koraliki_drzwiowe_zaslona_k
oralikowa_90x200.html
Zawsze to coś wisi w tych drzwiach i nie jest tak pusto
;)
Pozdrawiam :)
Gość: Kat. praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
hmm, koraliki mają tyleż wad ile zalet, jeśli nie będą
Cię denerwować za każdym razem jak będziesz się przez
nie przedostawać z dymiącym talerzem, to spoko, ale jak
Cię pewnego dnia zaczną wkurzać... :) |
| |
Reklamy Google | |
offline miki25 doświadczony
|
|
| |
offline m_kwiecien fachowiec
|
[quote=Kat.]Wg mnie koraliki są bardzo fajnym rozwiązaniem
:) niekoniecznie muszą być one na całą przestrzeń
między futrynami - mogą być one w kształcie łuku, jak
np. tu
http://allegro.pl/item685548516_koraliki_drzwiowe_zaslona_ko
ralikowa_90x200.html |
| |
offline Mati doświadczony
|
mi osobiście nie podobają się koraliki nawet gdyby to był jakiś unikat nie zamontowałbym ich w swoim domu. nie mają żadnego wyglądu. Zostawiłbym pustą przestrzeń, zrobił jakiś fajny łuk w wejściu i to by o wiele ładniej wyglądało, lub wstawił drzwi, np przesuwane, żeby mniej miejsca zajmowały. |
| |
Reklamy Google | |
offline m_kwiecien fachowiec
|
co do suwanych to kolega niedawno robił remont, wstawiłem mu nowe drzwi wszystkie to była Porta w nowej okleinie taki stonowany orzech i akurat jedne były suwane reszta rozwierna w tym jedne wejściowe z klatki wszystko w jednym kolorze uważałem że wyjdzie dobrze, myliłem się wyszło świetnie. Jeszcze raz gorąco polecam kupić drzwi u producenta, który w ofercie ma te same modele w różnych rodzajach i systemach, bajka poprostu, co tam koraliki. |
| |
offline Rafaello majster
|
Nie no ale na takie pytania jest mnóstwo odpowiedzi... Koraliki maja swoje plusy i minusy. Plusem jest to, że ładnie komponują się z aranżacjami wnętrz, nie wymagają dużej powierzchni w przeciwieństwie do drzwi które np. są otwarte, minusów jest już trochę więcej... np. mając małe dziecko i nie upatrując momentu pociecha wejdzie do kuchni i może zrobić sobie krzywdę,zapachy z kuchni też będą wyczuwalne w całym domu, nie ma prywatności, bo wbrew pozorom to i w kuchni jest potrzebna. |
| |
offline Budowlaniec24 inżynier
|
|
| |
offline edyta.ka doświadczony
|
Jestem ZA!!! juz dawno planuje kupic koraliki, albo w ogole wiszącą zaslonkę z czegoś fajnego i niekonwencjonalnego. Widziałam równe. pamiętam plastikowe białe drobne koraliki, różnej wielkości - są bardzo ciekawe, niekonieczne tandetne, u mnie w mieszkaniu by przeszły, szkoda że nie kupiłam. Widzialam również takie słomkowe zasłonki, są różne, nawet IKEA proponuje jakieś ciekawe produkty tego typu. Ale pasmanteryjne sklepy też już coś mają i meblowe, i FLO :) |
| |
offline cegielka doświadczony
|
|
|