Czy koraliki zamiast drzwi to dobre rozwiązanie?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

16 grudnia 2008, 20:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Dzień dobry. W swojej kuchni w wejściu chciałbym zamiast pustej przestrzeni coś mieć. Mieszkam w bloku. Chyba wstawianie drzwi jest złym rozwiązaniem a chciałbym żeby nie było takiej "Japy". Czy takie koraliki wiszące na sznurkach są dobrym rozwiązaniem? Nie mowie o tandetnym plastiku. Jakiś ciekawy wzór mnie interesuje i jakiś ciekawy materiał tych koralików. Moglibyście mi też doradzić jakieś?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2009, 00:37

przykro mi bardzo ale mi się to nie podoba nawet mnie to wkurza mój kuzyn mieszka obok ma coś takiego w pokoju to nic nie daje a jeszcze przeszkadza przy przechodzeniu zwłaszcza z jedzeniem. zamiast tego wstaw może drzwi przesuwne nie namawiam aż tak bardzo ale zajrzyj na stronke Porta jest tam zaprezentowany taki system ładnie sie to zabudowuje i spełani swoje zadanie jak trzeba to odcina pomieszczenie jak nie trzeba to są otwarte.

Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 maja 2009, 14:45

Ja bym założył. Nawet fajne rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2009, 13:50

napewno wielu ludziom się to podoba ale w kuchni uważam to za niepraktyczne, przejdź z naczyniami niech Ci się to dostanie do talerza zupy coś mżna rozlać wkurzające, drzwi odetna pomieszczenie w razie potrzeby (kwestia zapachów etc.) a dobry producent ma ten sam wzór w kliklu wersjach w swojej ofercie czyli otwierane suwane etc.

No ale oczywiście wszystko kwestią gustu i potrzeb.

pzdr.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2009, 21:19

Myślę, że to dobre rozwiązanie.
Jakby przeszkadzały można związać po bokach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 czerwca 2009, 00:34

Pewnie, to prawie wszytko zasłoni, prawie jak drzwi. jedynie słychać przez to :) Sam mam tak oddzielone, jak znajdę aparat to może pstryknę fotkę.

Pozdrawiam:)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2009, 16:11

Witam,
Koraliki zamiast drzwi to dobre rozwiązanie. Pod warunkiem, ze mieszka się w Algierii, Etiopii czy innym afrykańskim kraju. :D
A tak naprawdę to nie jestem zwolennikiem tego rozwiązania. tłucze się to o ściany, hałasuje, jak przechodzisz przez drzwi kuchenne z naczyniami to możesz cos tymi sznurkami stracic z talerza, albo koraliki moga sie zaczepic o elementy ubrania, albo włosy...
Nie, naprawdę odradzam!
pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2009, 22:56

Zgadzam się, rozwiązanie przestarzałe i niepraktyczne. Nawet wymyślna i piękna forma nie przekona mnie do założenia czegoś takiego.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2009, 00:59

nic tu już się dodać nie da poza jaki jest sens montować takie koraliki i zwijać je na boki to tak jakby nic nie wstawić a pieniądze wydać.
pzdr.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2009, 11:14

Mnie też się nie podoba, poza tym zapachy z kuchni będą się rozchodziły po całym domu, nie wspomnę jak coś się przypali.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 520 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 337 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....
  • Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 399

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >