Chce wybudować sobie dom parterowy. Jestem sam, czy jak kto woli samotny. Z wyboru. Wybrałem już projekt stąd projekty domków jednorodzinnych. Jak Państwo sądzą mogę mieć problem z uzyskaniem kredytu? Czy to w ogóle możliwe żeby mi go nie przyznali?
offline tomik praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Wujaszek majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline jola_123 praktykant
|
|
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
| |
Gość: Jarek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Wujaszek majster
|
|
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
Nie ma nic w tym trudnego jeśli dochody sa na odpowiednim poziomie. Tak w ogóle to zanim weźmie się kredyt to może watro zadbać o jakieś zabezpieczenie. Można by na przykład część kwoty zainwestować gdzieś gdzie jest w miarę wysokie oprocentowanie, przychodzi mi na myśl BestCapital, ale tak naprawdę jest tego mnóstwo na rynku. Myślę że warto mieć jakieś awaryjne pieniądze, bo w razie jakichś problemów finansowych banki sa bezwzględne |
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline Marciniak doświadczony
|
|
| |
offline perrin22 majster
|
Moim zdaniem dla banków nie ma znaczenia to, czy ktoś jest singlem. Bardziej liczy się czy mamy stałą pracę i jaki dochód oraz jak możemy kredyt zabezpieczyć. W konkretnych przypadkach można się tutaj - www.comperia.pl/forum/kredyty/88-kredyt-hipot eczny.html. Ale będąc singlem nie powinno być problemów z kredytem. |
|